Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 στην Αλεξανδρούπολη, η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης όλων των κατηγοριών. Στη Β΄ εθνική κατηγορία ανδρών θα συμμετέχουν: ο Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα», ο Α.Ο. Χρυσούπολης, ο Α.Ο. Ορεστιάδας, ο Α.Ο. Σερρών και η Γυμναστική Ένωση Αλεξανδρούπολης. Το πρόγραμμα των αγώνων του α΄ γύρου του πρωταθλήματος είναι το εξής:

1η αγωνιστική ημέρα

Χρυσούπολη-Καβάλα, Ορεστιάδα-Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης, ρεπό Α.Ο. Σερρών

2η αγωνιστική ημέρα

Καβάλα-Ορεστιάδα, Α.Ο. Σερρών-Χρυσούπολη, ρεπό Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης

3η αγωνιστική ημέρα

Ορεστιάδα-Α.Ο. Σερρών, Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης-Καβάλα, ρεπό Χρυσούπολη

4η αγωνιστική ημέρα

Α.Ο. Σερρών-Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης, Χρυσούπολη-Ορεστιάδα, ρεπό Καβάλα

5η αγωνιστική ημέρα

Καβάλα-Α.Ο. Σερρών, Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης-Χρυσούπολη, ρεπό Ορεστιάδα

Το πρωτάθλημα Β΄ εθνικής κατηγορίας γυναικών θα διεξαχθεί σε δύο (γεωγραφικούς) ομίλους. Στον ανατολικό όμιλο θα συμμετέχουν τα σωματεία: Θύελλα Φερών, Α.Ε. Κομοτηνής, Άθλος Ορεστιάδας, Α.Ο. Ορεστιάδας, Αμαζόνες Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης.

Στον δυτικό όμιλο θα αγωνιστούν οι σύλλογοι: Α.Ο. Αμυγδαλεώνα, Πανσερραϊκός, Γ.Σ. Δράμας, Άρτεμις Σερρών. Τα παιχνίδια του Α.Ο. Αμυγδαλεώνα, κατά σειρά αγωνιστικών ημερών, είναι τα εξής: με Πανσερραϊκό (εκτός έδρας), με Αρτέμιδα Σερρών (εκτός έδρας), με Γ.Σ. Δράμας (εντός έδρας), με Πανσερραϊκό (εντός έδρας), με Αρτέμιδα Σερρών (εντός έδρας), με Γ.Σ. Δράμας (εκτός έδρας).

Ακολούθησαν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων στις ηλικιακές κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.