Είκοσι καινούργιες μοτοσυκλέτες θα προμηθευτεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, μετά την απόφαση του περιφερειάρχη, Χρήστου Μέτιου, να αυξήσει τους πόρους που η Περιφέρεια διαθέτει από το Ε.Σ.Π.Α., για τον εξοπλισμό των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας. Η αύξηση της χρηματοδότησης για την προμήθεια των μοτοσυκλετών, είναι του ποσού των 282.000 ευρώ και προστίθεται σε πόρους ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ, που η διοίκηση της Περιφέρειας έχει διαθέσει προς την Ελληνική Αστυνομία, για την προμήθεια ειδικού εξοπλισμού αστυνόμευσης και ασφάλειας του οδικού δικτύου, όπως οχήματα, ασύρματοι επικοινωνίας και φορητά ραντάρ.

Με τον τρόπο αυτό, η Περιφέρεια συνδράμει στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας για την μείωση, την πρόληψη και την αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων. Με αφορμή την υπογραφή της σχετικής απόφασης, ο Χρ. Μέτιος πραγματοποίησε επίσκεψη στον γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Α.Μ.-Θ., υποστράτηγο Πασχάλη Συριτούδη, με τον οποίο συζήτησαν για την χρησιμότητα του νέου εξοπλισμού για την οδική ασφάλεια και επιβεβαίωσαν την πολύ καλή συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. και την Ελληνική Αστυνομία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.