Με μία «δηκτική» ανακοίνωση, ο συνδυασμός «Περιφερειακή Σύνθεση» σχολιάζει την «συνεργασία» της περιφερειακής συμβούλου Θάσου, Μαρίας Πολυμέρου, με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστο Μέτιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα: «Την ώρα που πολλές επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες της Περιφέρειας μας ζητούν στήριξη και αναμένουν ενέργειες από τον περιφερειάρχη για την υποστήριξη αιτημάτων τους, ο Χρήστος Μέτιος αδιαφορεί πλήρως και ασχολείται μόνο με «τα δικά του»: ανεβάζει «αναμενόμενες» φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Αυτή την φορά, στο κάδρο βρίσκεται η Μαρία Πολυμέρου, σε μία εικόνα που δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση. Ο Χρήστος Μέτιος, αδυνατώντας να πείσει ανθρώπους να τον ακολουθήσουν, αφού δεν έχει κανένα όραμα, συνεχίζει να επιδίδεται σε «συνεργασίες» με άτομα που ανήκαν σε άλλους αυτοδιοικητικούς πολιτικούς χώρους. Βέβαια, ούτε εμείς, αλλά κυρίως ούτε ο κόσμος, ξεχνάμε τις απόψεις που διατύπωνε για τον περιφερειάρχη η Μαρία Πολυμέρου, όπως και για άλλα στελέχη της διοίκησης, όπως για παράδειγμα τον αντιπεριφερειάρχη τουρισμού.

Ας κάνει έναν μικρό κόπο να εξηγήσει στους κατοίκους της Θάσου, τι ήταν αυτό που την έπεισε, πλέον, ότι ο Χρήστος Μέτιος ενδιαφέρεται για το νησί (ενώ όλοι ξέρουν ότι συμβαίνει το αντίθετο) και εν συνεχεία ας λάβει θέση φωτογράφησης στο γραφείο του. Δεν θα το κάνει φυσικά. Διότι, γνωρίζει πολύ καλά την άποψη των Θασίων για την διοίκηση της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ. και γιατί το θάρρος της φτάνει μέχρι το γραφείο του περιφερειάρχη και την σύναψη «συνεργασίας». Τώρα, αν η «συνεργασία» μετατραπεί σε εργασιακή σχέση, τότε δεν ξέρουμε τι θα σκαρφιστεί. Εδώ θα είμαστε, όμως και θα το δούμε».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.