Η εκτελεστική επιτροπή του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Καβάλας ευχαριστεί θερμά τους: Νικόλαο Αμανατίδη, Βασίλειο Παπαδάκη, Αθανάσιο Τερζή, για τη συμμετοχή τους, ως εισηγητές, στα τρία διαδικτυακά σεμινάρια που πραγματοποίησε ο σύνδεσμος. Επίσης, ευχαριστεί τον σύνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Αχαΐας, για την παροχή της ενισχυμένης πλατφόρμας ΖΟΟΜ, που ήταν πολύτιμη στην εξυπηρέτηση τετρακοσίων και πλέον προπονητών απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, που παρακολούθησαν το τελευταίο σεμινάριο. Ευχαριστεί ακόμα τους εξακόσιους και πλέον προπονητές, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και συμμετείχαν στην προσπάθεια για τη διαδικτυακή επιμόρφωση.

Το επόμενο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 με θέμα: «Η επανένταξη των ποδοσφαιριστών στην προπόνηση δύναμης, μετά από αποχή μεγάλης περιόδου» και εισηγητή τον Γιώργο Γουνελά, καθηγητή φυσικής αγωγής, προπονητή ποδοσφαίρου UEFA B και υπεύθυνο φυσικής κατάστασης της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.