Περισσότερες από 500 πολεοδομικές υποθέσεις στον Νομό Καβάλας είναι σε εκκρεμότητα από το 2015!

0

Συνάντηση εργασίας με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη, πραγματοποίησε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Τ.Ε.Ε.-Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας, Απόστολος Παυλίδης. Στην διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τεχνικά ζητήματα, όπως η αποκατάσταση της λειτουργίας του Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α.) στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, προκειμένου να δρομολογηθεί η εξέταση περισσότερων από 500 υποθέσεων που είναι σε εκκρεμότητα από το 2015.

Η διεξαγωγή ελέγχων ανίχνευσης αντιγόνου για COVID-19 στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης», όπου συνεδρίαζε το ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α., δημιούργησε πρόβλημα στην εξεύρεση άλλου κατάλληλου χώρου για την πραγματοποίηση των συνεδριάσεων με ασφάλεια και σε συμφωνία με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στην συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας και σε συνεννόηση με τα στελέχη της ΥΔΟΜ (Υπηρεσίας Δόμησης) Καβάλας που συμμετέχουν στο ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α., συζητήθηκε το ενδεχόμενο να διεξάγονται τα tests ανίχνευσης για τον COVID-19 στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου της Π.Ε. Καβάλας/Θάσου, ώστε να είναι διαθέσιμη η αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης». Ο αντιπεριφερειάρχης, έπειτα από επικοινωνία με την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, αποφάσισε την μεταφορά των ελέγχων στο φουαγιέ, επιτρέποντας την οργάνωση του αρχείου και την προετοιμασία των συνεδριάσεων του ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α. στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης». Παράλληλα, σε συνεργασία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης και την Υ.ΔΟΜ. Καβάλας, επιλύθηκε το ζήτημα που είχε προκύψει με την αναζήτηση του απαραίτητου στελεχιακού δυναμικού που διαθέτει τις κατά τον νόμο προϋποθέσεις για τη συγκρότηση του ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α. και η σχετική απόφαση του συντονιστή προωθείται στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση σε Φ.Ε.Κ.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.