Σε ανάρτηση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας διαβάζουμε ότι το δεκαπενθήμερο των γιορτών του Πάσχα, βρίσκονται και θα επισκεφτούν και θα διαμείνουν συνολικά περισσότερα από 500 άτομα, την Καβάλα, με αφορμή της λειτουργίας του Κλειστού Κολυμβητηρίου Καβάλας, ως προπονητήριο. Πιο συγκεκριμένα, βρίσκονται ήδη στην πόλη και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, τμήματα Συλλόγων κολύμβησης όπως του ΠΑΟΚ, του ΟΣΦΠ, του Ηλυσιακού, της Καλαμαριάς και της Εθνικής μας ομάδας κολύμβησης.

Αρχικά ήρθαν γύρω στους 230 αθλητές και συνοδοί τους, ενώ αναμένεται τις μέρες των αργιών να έρθουν στην Καβάλα και οι οικείοι των ανθρώπων αυτών για να περάσουν μαζί τις μέρες του Πάσχα. Πολλές φορές υποστηρίξαμε, και να που τώρα αυτό υλοποιείται, ότι το κλειστό Κολυμβητήριο, όπως και άλλες αθλητικές μας υποδομές, μπορούν να αξιοποιηθούν όχι μόνο για την ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος, αλλά και για την πολύ σημαντική συμβολή στην οικονομία του τόπου μας, του αθλητικού τουρισμού. Και δεν αναφερόμαστε μόνο σ’ αυτή την δράση προετοιμασίας, αλλά και σε πολλές άλλες διοργανώσεις, που γίνονται στη διάρκεια ολόκληρης της χρονιάς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.