Περιοδεία του Γ. Φιλόσογλου σε χωριά των πρώην Δήμων Ελευθερών και Παγγαίου

0

Μπήκαμε στη τελική ευθεία την προεκλογικής εκστρατείας για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου. Ο Γιάννης Φιλόσογλου, επικεφαλής του Συνδυασμού «Παγγαίου Δύναμις» διεκδικεί το δήμο Παγγαίου και ήδη από τη Δευτέρα ξεκίνησε διπλές ομιλίες με στόχο να αναλύσει τα σχέδια του στους δημότες του Παγγαίου σε περίπτωση που του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης για την επόμενη πενταετία. Ζητά να του δώσουν την ευκαιρία να κάνει τα λόγια του πράξεις, δηλώνει ότι ό,τι έχει υποσχεθεί το έχει κάνει κα απόδειξη αποτελεί στο έργο που έχει αφήσει στο πρώην δήμο Ελευθερούπολης. Δεσμεύτηκε για άλλη μια φορά ότι θα καταργηθεί η ΔΕΥΑ και το 80% του ειδικού τέλους ώστε να πέσει στο ήμισυ η τιμή του νερού. Δεσμεύτηκε να ελαφρυνθούν οικονομικά οι δημότες, να γίνουν όλα τα έργα που απαιτούνται για να βοηθηθούν οι αγρότες, να ενισχυθεί ο τουρισμός της περιοχής.

Την Δευτέρα 12 του μήνα ο Γιάννης Φιλόσογλου μίλησε στο Οφρύνιο και στη Γαληψό. Στην δεύτερη μάλιστα ομιλία του ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος καθώς η Γαληψός είναι η πατρίδα του. Δεσμεύτηκε μεταξύ άλλων να κάνει όλα τα έργα που χρειάζονται ώστε να δουν οι συνδημότες του το χωριό τους όπως το ονειρεύονται.

Το πρωί της Τρίτης (13/5) ο υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου έκανε με τους συνεργάτες του περιοδεία στη Νέα Πέραμο όπου συνομίλησαν με κατοίκους της περιοχής και μοίρασαν το ειδικό έντυπο με το πρόγραμμα δράσης του Συνδυασμού για την επόμενη πενταετία. Το απόγευμα της είχε ομιλία στην Αυλή και στη Μουσθένη.

Την Τετάρτη 14 Μαΐου, το πρωί, ο Γιάννης Φιλόσογλου επισκέφθηκε το Ελαιοχώρι και τις Ελευθερές και το απόγευμα έγιναν ομιλίες στο Παλαιοχώρι και στη Νικήσιανη.

Σήμερα 15/5 είναι προγραμματισμένη, από τις 10.00-14.00, περιοδεία στα χωριά του πρώην δήμου Παγγαίου, το απόγευμα θα γίνει περιοδεία στο δήμο Ελευθερών και ακολουθούν στις 19.00 ομιλία στο Ελαιοχώρι και στις 20.30 ομιλία στη Νέα Πέραμο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.