Ο «επτάστερος» δεν μπόρεσε να προσθέσει άλλο ένα αστέρι στην πολιτική του επωμίδα και ξέρουμε ότι αυτό του στοίχισε πολύ. Με τα εκλογικά αποτελέσματα, θεωρούμε, ότι ολοκληρώθηκε και η πολιτική του καριέρα και λυπόμαστε που ο ίδιος δεν το είχε καταλάβει λίγο νωρίτερα, για να αποφύγει την καταβαράθρωσή του.

Μπορεί να πει κάποιος, πως αν τα αποτελέσματα ήταν λίγο διαφορετικά, αν δηλαδή η Νέα Δημοκρατία εξέλεγε τέσσερις βουλευτές, τότε ο Γιώργος θα ήταν βουλευτής. Έλα, όμως που δεν ήταν διαφορετικά τα αποτελέσματα… Με την ίδια λογική, θα μπορούσε να έχει περισσότερους σταυρούς και να προηγηθεί του Μακάριου Λαζαρίδη. Αλλά δεν είχε…

Σε τοπική τηλεόραση ο Μακάριος Λαζαρίδης έδωσε συγχαρητήρια σε όσους εξελέγησαν, αναφέροντάς τους ονομαστικά, ακόμη και στην Τάνια Ελευθεριάδου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και στις δύο γυναίκες του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλας, για τον έντιμο αγώνα τους. Όταν ρωτήθηκε γιατί εξαιρεί τον Γιώργο Καλαντζή από τα συγχαρητήρια που δίνει, είπε, πως «Αυτός ξέχασε την Καβάλα, και η κοινωνία της Καβάλας επίσης τον ξέχασε. Δεν εξελέγη, έτσι δεν είναι»;;; Ο τρόπος που αντέδρασε ο Μακάριος Λαζαρίδης, έδειξε ότι προεκλογικά υπήρξε μεγάλη κόντρα στο παρασκήνιο ανάμεσα στους δύο άνδρες και ήταν λογικό ο Γιώργος Καλαντζής να τον φοβάται, δεδομένου ότι στις προηγούμενες εκλογές τον είχε προσπεράσει εκτός από τον Ν. Παναγιωτόπουλο και ο Γιάννης Πασχαλίδης. Δεν ξέρουμε το ακριβές παρασκήνιο, με τον Μακάριο Λαζαρίδη, αλλά νομίζουμε ότι πολύ σύντομα θα γίνει γνωστό.

Μπορεί, στην μετεκλογική γραπτή ανακοίνωσή του ο Γιώργος Καλαντζής, να δείχνει μία μεγαλοψυχία και να συγχαίρει τους συνυποψηφίους του, ωστόσο, όσοι τον γνωρίζουμε, συμπεραίνουμε πως την ανακοίνωση, μπορεί να την υπογράφει ο ίδιος, προφανώς όμως, την έγραψε άλλος!!!

Η εφημερίδα μας, πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, έγραφε ότι ο Γιώργος Καλαντζής, δεν θα επιλεγεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να είναι υποψήφιος. Και όπως πληροφορούμαστε, πράγματι, δεν ήθελε να τον βάλει στο ψηφοδέλτιο. Με μία μέτρηση που έγινε για τη συμπλήρωση των δύο θέσεων, πέρα από εκείνη του Νίκου Παναγιωτόπουλου και τον Μακάριο Λαζαρίδη που ήδη είχαν ανακοινωθεί και των δύο γυναικών, της Μαίρης Χατζηκωνσταντίνου και της Βάσως Μήττα, που έπρεπε να τις βάλει χάρις της ποσόστωσης, αποδείχθηκε πως ο Γιάννης Πασχαλίδης και ο Γιώργος Καλαντζής (για τους οποίους είχε αρνητικές εισηγήσεις), είναι πιο δυνατοί στην κοινωνία της Καβάλας από τον Γιώργο Φιλόσογλου και τον Γιάννη Χατζηεμμανουήλ, για τους οποίους είχε θετικές εισηγήσεις. Έτσι αποφάσισε και συμπλήρωσε το ψηφοδέλτιο με τον Γιάννη Πασχαλίδη και τον Γιώργο Καλαντζή. 

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, για να κατανοήσει κανείς τον χαρακτήρα του πρώην Υπουργού, ότι προεκλογικά, δεν παρέλειψε σε ομιλίες του και τηλεοπτικές του εκπομπές να μας απειλήσει λέγοντας: «Όσο για εκείνους που προέβλεπαν ότι δεν θα είμαι στο ψηφοδέλτιο, θα λογαριαστούμε μετά τις εκλογές»… Περιμένουμε λοιπόν τον «επτάστερο» για να λογαριαστούμε! Σηκώνουμε τα μανίκια!!!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.