Περίσσεψε το θράσος, λιγόστεψαν τα έργα

0

Οι εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης στο 5ο δημοτικό σχολείο, καθώς και η τοποθέτηση του ξύλινου δαπέδου στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου γυμνασίου Καβάλας έγιναν και τελείωσαν πριν αρκετούς μήνες.

Όμως, ο δήμαρχος Καβάλας επέλεξε να τις παρουσιάσει στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στο τέλος Μαρτίου 2014. Ενάμισι μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014.

Ο λόγος είναι προφανής, αλλά θεωρούμε ότι η παρουσίαση τέτοιων παρεμβάσεων, δεν είναι αρκετή για να χαρίσουν στον Κ. Σιμιτσή μία τρίτη συνεχόμενη θητεία στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας.

Είναι δυνατόν να παρουσιάζονται, ως «μεγάλα» έργα, τα αυτονόητα πράγματα; Δυστυχώς, αγαπητοί συμπολίτες, εκεί έχουμε φτάσει.

Ο ελαιοχρωματισμός των αιθουσών και της όψης ενός σχολικού κτιρίου, η τοποθέτηση πλακιδίων πάνω στο παλιό και φθαρμένο μωσαϊκό, η αντιμετώπιση των προβλημάτων υγρασίας, η υγρομόνωση της στέγης κ.ά. Τέτοιες εργασίες, παρουσιάζονται, από τη δημοτική αρχή, ως «μεγάλα» έργα!

Συγνώμη, αλλά ή εμείς είμαστε άδικοι στην κριτική μας, ή οι διοικούντες το Δήμο Καβάλας έχουν ρίξει πολύ χαμηλά τον πήχη τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Είναι ανήκουστο για ένα Δήμο με τη δυναμική που έχει ο Δήμος Καβάλας, να παρουσιάζονται ως «μεγάλες» παρεμβάσεις σε μία θητεία οι προαναφερθείσες εργασίες.

Δηλαδή, ο Δήμος Καβάλας δεν όφειλε να συντηρήσει τα σχολικά κτίρια, αλλά να τα αφήσει στο κακό τους χάλι; Για όνομα του Θεού! Έχουν μεγάλο θράσος ο Κ. Σιμιτσής και οι συνεργάτες του.

Κι αυτό το θράσος θα το ανεχτούμε σε όλη την προεκλογική περίοδο.

Η σημερινή δημοτική αρχή αποδείχτηκε ότι είναι των μεγάλων λόγων και των μικρών έργων.

Και παίζει ένα κακόγουστο επικοινωνιακό παιχνίδι, το οποίο δεν μπορεί να διαψεύσει την πραγματικότητα και το τεράστιο (όχι απλά μεγάλο) έλλειμμα έργου, που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο Δήμο.

Ειλικρινά, πείτε μας, διαπιστώνετε κάποια αλλαγή στο Δήμο Καβάλας, σε σχέση με το 2006;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.