Πα.Σο.Κ.-Κίνημα Αλλαγής: Συγκροτήθηκε η Τοπική Οργάνωση Παγγαίου

0

Την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 στην Ελευθερούπολη, μετά από πρόσκληση του πρώτου σε σταυροδοσία Κρυστάλλη Τζιτζιού και παρουσία αντιπροσωπείας της Νομαρχιακής Επιτροπής και συγκεκριμένα των: Κωνσταντίνου-Κάρολου Παπαδόπουλου, Μαρίας Τσίλογλου και Μιχάλη Σκαρτούλη, συνεδρίασε η Τοπική Οργάνωση Παγγαίου, αποτελούμενη από τους: Κρυστάλλη Τζιτζιό, Γεώργιο Μεντεσίδη, Μαρία Βαρύτη, Στέλλα Κιαχαγιά, Χαράλαμπο Παπαϊωαννίδη, με σκοπό την συγκρότησή της σε σώμα. Με ομόφωνη απόφαση ορίστηκαν στις ακόλουθες θέσεις ευθύνης οι: Κρυστάλλης Τζιτζιός (συντονιστής), Γεώργιος Μεντεσίδης (αναπληρωτής συντονιστής), Μαρία Βαρύτη (υπεύθυνη κοινωνικών δομών), Στέλλα Κιαχαγιά (υπεύθυνη αγροτικής ανάπτυξης), Χαράλαμπος Παπαϊωαννίδης (υπεύθυνος επικοινωνίας και ενημέρωσης).

Επίσης, συζητήθηκαν διάφορα θέματα για το μέλλον της Τοπικής Οργάνωσης και την δράση της, καθώς και προβλήματα που επί έτη ταλανίζουν την επαρχία Παγγαίου και ιδιαίτερα τον αγροτικό κόσμο. Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του Πα.Σο.Κ.-Κινήματος Αλλαγής χαιρετίζει την συγκρότηση της Τοπικής Οργάνωσης Παγγαίου και δηλώνει ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθειά της, να αναδείξει τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.