Παρουσίαση του προγράμματος τηλεϊατρικής σε Έλληνες και Βούλγαρους γιατρούς στο νοσοκομείο Καβάλας

0

Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας συμμετέχει ως εταίρος στο έργο «BEHEALTH – Δράσεις για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και περίθαλψης στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας – Βουλγαρίας», το οποίο είναι στρατηγικού χαρακτήρα και στοχεύει στη βελτίωση της συνεργασίας σε θέματα υγείας στο σύνολο της διασυνοριακής περιοχής Ελλάδας – Βουλγαρίας, καθώς και στην αναβάθμιση των υποδομών στις προσφερόμενες υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, που παρέχονται από κομβικές μονάδες περίθαλψης περιφερειακής εμβέλειας.

Μεταξύ των δράσεων που υλοποιεί το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, στο πλαίσιο του έργου, είναι η διοργάνωση επίσκεψης στελεχών των εταίρων του έργου, με σκοπό την ανταλλαγή εμπειριών, γνώσης και καλών πρακτικών. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στελεχών του Γ ενικού Νοσοκομείου Petrich MBAL “Rokfeler” και της αντίστοιχης υγειονομικής περιφέρειας της Βουλγαρίας. Στη διάρκεια της επίσκεψης εργασίας θα γίνει η παρουσίαση του προγράμματος τηλεϊατρικής σε γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και στους επισκέπτες γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Petrich MBAL “Rokfeler”, από την εταιρεία που έχει αναλάβει την εγκατάσταση του συστήματος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.