Η αγωνιστική περίοδος στην Α.Ε. Καβάλας αρχίζει και το διοικητικό συμβούλιο εξέδωσε δελτίο Τύπου, για να ενημερώσει τους αθλητές και τους γονείς για το πρόγραμμα των ερχόμενων δράσεων, στο οποίο αναφέρονται τα ακόλουθα: «Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 και ώρα 9:15π.μ. στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κου Ρούμπα (παλιό στρατόπεδο Κωτσάλου), θα γίνει η έναρξη της προετοιμασίας για τα τμήματα υποδομής Κ16 (2004-2005) και Κ14 (2006-2007), η οποία θα έχει διάρκεια μιας εβδομάδας πρωινών προπονήσεων και μετά βάση του προγράμματος για τη νέα σεζόν.

Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της Α.Ε. Καβάλας ευχαριστεί τον κο Ρούμπα, για την παραχώρηση του γηπέδου στην Ακαδημία μας για όλη τη σεζόν 2019-2020. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, επίσης, τις ιατρικές-επιστημονικές συνεργασίες με τους ακόλουθους συνεργάτες μας: ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ (ειδικό καρδιολόγο), ΒΕΡΜΙΣΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ (χειρούργο ορθοπαιδικό), ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ (ειδικό ρεφλεξολόγο), ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΘΕΟΦΙΛΟ (ειδικό διατροφολόγο-διαιτολόγο). Οι παραπάνω επιστήμονες θα προσφέρουν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες τους σε όλους τους αθλητές της Ακαδημίας, μετά από συμφωνία που προήλθε από τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου. Ενημερώνουμε τους γονείς, κηδεμόνες και αθλητές της Ακαδημίας, όπως και αυτούς που θέλουν να ενταχθούν στην Ακαδημία ότι: ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ «ΒΕΡΟΥΛΕΙΟ», θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ-ΑΘΛΗΤΩΝ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και θα γίνει ο αγιασμός όλων των τμημάτων, ενώ θα ακολουθήσει ενημέρωση για τον προγραμματισμό των προπονήσεων (ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ) και όλων των δράσεων για τη νέα σεζόν, όπως και μία παραγωγική συζήτηση με μοναδικό στόχο την καλύτερη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι, η επίσημη έναρξη προπονήσεων των υπόλοιπων τμημάτων υποδομής θα γίνει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019. Το πρόγραμμα προπονήσεων της Ακαδημίας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.aek-kavalas.gr».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.