Παρατείνονται οι συμβάσεις του προσωπικού φύλαξης, σίτισης και καθαριότητας στο νοσοκομείο Καβάλας

0

Ο βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης ενημερώνει ότι, όσοι απασχολούνται ως προσωπικό φύλαξης, σίτισης και καθαριότητας του Υπουργείου υγείας στην Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, θα έχουν παράταση στις συμβάσεις τους έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2021. Η εξέλιξη αυτή, αναφέρει δελτίο Τύπου, ικανοποιεί το αίτημα του βουλευτή, ο οποίος επισκέφτηκε παλιότερα τον υφυπουργό υγείας, Βασίλειο Κοντοζαμάνη, με τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, Δήμο Κωστόπουλου (φωτογραφία). Στη διάρκεια της συνάντησης εκείνης, ο υφυπουργός δεσμεύτηκε για την επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος. Έτσι, με το άρθρο 45 του σχεδίου νόμου που κατέθεσε προς ψήφιση από το Υπουργείο υγείας, δόθηκε η παράταση στις συμβάσεις του προσωπικού φύλαξης, σίτισης και καθαριότητας.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε τα εξής: «Η ρύθμιση αυτή αποτελεί αναγκαίο μέτρο, για την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, αλλά και της χώρας μας σε γενικό επίπεδο. Ευχαριστώ τον υπουργό και τον υφυπουργό υγείας για τα γρήγορα αντανακλαστικά που επιδεικνύουν, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην αδιάλειπτη λειτουργία του συστήματος υγείας σε μία εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο, αλλά και εξασφαλίζοντας ένα σταθερό περιβάλλον εργασίας για τους εργαζόμενους τους. Συνεχίζουμε».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.