• Υπάρχουν, δυστυχώς, συμπολίτες που δεν επιθυμούν να «ξεκολλήσει» η ομάδα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» από τη Γ΄ εθνική κατηγορία. Είναι δικαίωμα τους, αλλά οφείλουν να είναι προσεκτικοί όταν εκφράζονται δημοσίως για το θέμα αυτό. Ιδιαιτέρως εκείνοι που διατυπώνουν την άποψη τους από κάποιο Μέσο Ενημέρωσης, είτε του έντυπου, είτε του ηλεκτρονικού Τύπου.
  • Ακούσαμε «παραγωγό» εκπομπής σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο οποίος συμμετέχει και σε τηλεοπτική εκπομπή, να λέει (ευθαρσώς) ότι η ομάδα της Καβάλας δεν μπορεί να ανέλθει στη Β΄ εθνική κατηγορία, διότι θα είναι υποχρεωμένη να συστήσει νέα Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.), η οποία θα «κληρονομήσει» το χρέος της προηγούμενης Π.Α.Ε. Κάλεσε, μάλιστα, τους φιλάθλους της ομάδας, να μην «παραμυθιάζονται» με αυτά που ισχυρίζονται οι παράγοντες του συλλόγου, δηλαδή τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., τα οποία είναι παραπλανητικά.
  • Δηλαδή, με απλά λόγια, η ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο. «Καβάλα», είναι «καταδικασμένη» να αγωνίζεται στη Γ΄ εθνική κατηγορία, διότι δεν μπορεί να γίνει, πάλι, Π.Α.Ε. λόγω του παλιότερου χρέους! Τότε, για ποιο λόγο οι άνθρωποι που ασχολήθηκαν και ασχολούνται με τα διοικητικά ζητήματα της ομάδας τα τελευταία έτη, ξοδεύουν χρήματα και αφιερώνουν χρόνο από την οικογενειακή, κοινωνική και επαγγελματική ζωής τους; Το κάνουν επειδή και μόνο αγαπούν τον σύλλογο και το ποδόσφαιρο; Όχι βέβαια. Το κίνητρο είναι, να δούνε την ομάδα της Καβάλας στις υψηλές εθνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα στην Α΄ εθνική κατηγορία.
  • Θα λέγαμε, επομένως, ότι παραπλανητικά και παραμύθια, είναι αυτά που διασπείρουν τα άτομα σαν τον «παραγωγό» που προαναφέραμε, ο οποίος αναδεικνύεται σε αναξιόπιστο, άρα και επικίνδυνο, διαμορφωτή της φίλαθλης κοινής γνώμης. Για να πετύχει τον στόχο της επιστροφής στην «ελίτ» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Α.Ο.Κ. χρειάζεται την έμπρακτη στήριξη όλων των υγιώς σκεπτόμενων Καβαλιωτών. Πολύ περισσότερο φέτος, διότι η ομάδα έχει ποδοσφαιριστές με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας.
  • Όσον αφορά τον καταλογισμό του πέναλτι, με το οποίο ο Α.Ο.Κ. πήρε τη νίκη στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, με αντίπαλο την αξιόμαχη ομάδα του Διδυμοτείχου, κάποιοι υποστηρίζουν ότι επειδή δεν δόθηκε από τον διαιτητή, αλλά με υπόδειξη του βοηθού του, έχουμε να σχολιάσουμε το εξής. Ο διαιτητής του αγώνα ήταν, κατά την προσωπική μας άποψη, κακός, κυρίως στον πειθαρχικό τομέα και, το σημαντικότερο, στη συνεργασία με τους βοηθούς του. Ήταν ευτύχημα που σε μία πολύ κρίσιμη φάση, η οποία έκρινε το αποτέλεσμα, συμβουλεύτηκε τον ένα από τους βοηθούς του, γιατί έκανε βιαστική και κακή εκτίμηση. Εάν επέμενε, θα στερούσε από τον Α.Ο.Κ. τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.