Η παραίτηση του Χαράλαμπου (Μπάμπη) Δράκου, από δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καβάλας, μόνο τυχαία δεν έγινε. «Ο λόγος της παραίτησης, είναι ο μεγάλος φόρτος εργασίας που έχω και πρέπει να δώσω λύση για μένα, που για σαράντα χρόνια αυτή την κομματική Οργάνωση την έχω σαν το σπίτι μου», είπε και αναφέρεται στα καθήκοντα του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Χαρ. Δράκος ήταν πρόεδρος και στην πρώην Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας. Επί πέντε έτη κατάφερε να συνδυάσει τα καθήκοντα αυτά, με τις αρμοδιότητες του γενικού διευθυντή του Δήμου Καβάλας επί δημαρχίας Δήμητρας Τσανάκα. Το 2019 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος και πριν μερικούς μήνες αναδείχτηκε πρόεδρος στην Δ.Ε.Ε.Π. Έπειτα από δύο έτη θητείας στο δημοτικό συμβούλιο, κατάλαβε πως δεν μπορεί να υπηρετήσει δύο ρόλους. Ο φόρτος εργασίας στην κομματική Οργάνωση, που επικαλέστηκε, αφορά στην ετοιμότητα για τις εθνικές εκλογές που πλησιάζουν!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.