Απίστευτα πράγματα, συμβαίνουν στον τόπο μας και απορούμε πως τα αποδεχόμαστε. Αναφερόμαστε στη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Γιάννης Παναγιωτίδης, προκειμένου να καταγγείλει τον Πρόεδρο Μάρκο Δέμπα ότι δεν τήρησε τη συμφωνία που είχαν κάνει για την μοιρασιά της Προεδρίας.

Αποκάλυψε, ότι λίγο πριν τις εκλογές του Επιμελητηρίου, πριν από δύο χρόνια, είχαν συμφωνήσει, παρουσία και άλλων επαγγελματιών-μελών του Επιμελητηρίου Καβάλας, να συστεγαστούν στην παράταξη Δέμπα για να διεκδικήσουν από ισχυρότερη θέση τη νίκη, με αντάλλαγμα, να παραιτηθεί στα δύο χρόνια ο Πρόεδρος υπέρ του Αντιπροέδρου…

Τέτοιες συμφωνίες, βεβαίως και γίνονται, αλλά όχι για τη νομή της εξουσία ερήμην των ψηφοφόρων, αλλά για να συνυπάρξει το όραμα της μιας, μ’ εκείνο της άλλης παράταξης. «Προγραμματική» συμφωνία, όπως θα λέγαμε στην περίπτωση συνεργασίας κομμάτων.

Παραπονείται ο Γιάννης Παναγιωτίδης, ότι ο Μάρκος Δέμπας δεν τήρησε τη συμφωνία που είχαν κάνει και δεν παραιτήθηκε όπως είχε υποσχεθεί. Εμείς, λέμε, ότι το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Είναι, το ότι έκαναν μια τέτοια κρυφή συμφωνία προκειμένου να ξεγελάσουν τους ψηφοφόρους τους.

Ρωτήθηκε ο Γ. Παναγιωτίδης, γιατί δεν είχαν μιλήσει για τη συμφωνία αυτή προεκλογικά δημόσια, για να γνωρίζει ο ψηφοφόρος ότι τη δεύτερη διετία Πρόεδρος θα είναι αυτός κι όχι ο Δέμπας. Είπε, ότι αυτό ήταν γνωστό, δεδομένου ότι είχαν παραβρεθεί και άλλοι επιχειρηματίες και θεσμικοί, γνωστοί στην κοινωνία της Καβάλας. Ναι, αλλά το γνώριζαν οι πέντε που ήταν παρόντες κι όχι όλοι οι ψηφοφόροι, αφού δημόσια δεν είχαν μιλήσει για μια τέτοια συμφωνία. Στην ουσία κορόιδεψαν τους ψηφοφόρους τους, αφού προσωρινά ένωσαν τις δυνάμεις τους, με στόχο, τη νίκη και στη συνέχεια τη μοιρασιά της Προεδρίας. Αυτό είναι, πέρα των άλλων και έλλειψη σεβασμού στην δημοκρατία. Μπορεί ο ψηφοφόρος που είπε με την ψήφο του, ναι στον Δέμπα, να μην ήθελε να έχει Πρόεδρο τον Γ. Παναγιωτίδη στη δεύτερη διετία και ύπουλα υφάρπαξαν την ψήφο του συγκεκριμένου μέλους.

Να δίνεται, ωστόσο και συνέντευξη τύπου για το λόγο αυτό, είναι το λιγότερο ΘΡΑΣΟΣ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.