Πραγματοποιήθηκε, με επιτυχία, το διεθνές θερινό σχολείο (i3se), που διοργανώνει το Τμήμα Χημείας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε.), σε συνεργασία με το Ερευνητικό Κέντρο INES της Γαλλίας και το JUNIA-HEI (Καθολικό Πανεπιστήμιο της Lille), με γνωστικό αντικείμενο την εξέλιξη των φωτοβολταικών κυψελών και συστημάτων “International Summer School on photovoltaic Systems and Emerging technologies” (from mainstream silicon to disruptive organics/perovskites technologies). Το πρόγραμμα περιλάμβανε 65 ώρες διδασκαλίας και διήρκησε 10 ημέρες, από τις 4 έως και τις 13 Ιουλίου 2022.

«Η αποδοχή ήταν πανευρωπαϊκή, καθώς  το εμπιστευτήκαν 20 επιστήμονες και φοιτητές από Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του  εξωτερικού. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Ελβετία, Αυστρία, Γαλλία, Ιρλανδία, Σκόπια, Ινδία, Ελλάδα. Οι εισηγήσεις, το εργαστηριακό μέρος και το τελικό project, πραγματοποιήθηκαν από καθηγητές και ερευνητές από INES, M. Benmansour, S. Cros , I. Tsanakas, το JUNIA-HEI, D. Abbes, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), Θ. Δαμαρτζή, το ΕΚΕΤΑ, Σκέβη και από το ΔΙ.ΠΑ.Ε., Κόκκινος, Αποστολίδου, Βυθούλκα», αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.