Την Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 έγινε επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο των Φιλίππων, παιδιών από την Ευρώπη και την Ελλάδα με προβλήματα όρασης. Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ με τον τίτλο: “Journey to Independence”, που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, η επίσκεψη ήταν συνεργασία της άτυπης ομάδας νέων 4ΥOUTH με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ERGO CULTURE-HUMAN TRACES.

Η ομάδα 4ΥOUTH δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, με έδρα την Δημοτική Ενότητα Φιλίππων και έχει κύριο στόχο την δια βίου εκπαίδευση, την ισομερή συμμετοχή και ένταξη των νέων με λιγότερες ευκαιρίες, προβλήματα υγείας και πολλαπλά προβλήματα. Η συνάντηση αυτή ήταν η πρώτη διεθνής συντονιστική, ήταν μικρής διάρκειας κινητικότητα και αφορούσε την κατάλληλη προετοιμασία του σχεδίου, την οργάνωση και καταγραφή επιμέρους δράσεων και την πρώτη δια ζώσης συνάντηση για την ενίσχυση των κοινωνικών δεξιοτήτων των νέων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.