• Ένας πολιτιστικός σύλλογος αποδέχτηκε χορηγία από τον T.A.P. (Trans Adriatic Pipeline) κι έγινε θέμα! Ο πολιτιστικός σύλλογος Παλιάς Καβάλας πήρε τη χορηγία  των δέκα χιλιάδων ευρώ, περίπου, με την οποία αποκατέστησε τμήμα του περιβαλλοντικού μονοπατιού κοντά στον παλιό νερόμυλο, που θεωρείται το σημείο του μονοπατιού με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.
  • Δεν καταλαβαίνω γιατί όλες οι παρεμβάσεις πρέπει να γίνονται από τους Δήμους, την Περιφέρεια και το κράτος και οι σύλλογοι πολιτών, να «ζητιανεύουν» χρήματα μόνο από τους πολιτικούς.
  • Αναρωτήθηκε καρντάσι, γιατί ο σύλλογος δεν απευθύνθηκε στον Δήμο Καβάλας, για να χρηματοδοτήσει την παρέμβαση αυτή.
  • Εγώ θα ρωτήσω, γιατί ο Δήμος Καβάλας δεν απευθύνεται σε μεγάλες επιχειρήσεις, όπως είναι ο T.A.P., η Energean, τα Λιπάσματα, κ.ά., για να παίρνει χορηγίες μερικών χιλιάδων ευρώ, προκειμένου να υλοποιεί τέτοιες εργασίες, ώστε να μη «φορτώνει» το τεχνικό πρόγραμμα και συγχρόνως να εξοικονομεί χρήματα για πιο σοβαρές ανάγκες;
  • Εύχομαι να μιμηθούν τον πολιτιστικό σύλλογο Παλιάς Καβάλας και οι άλλοι πολιτιστικοί σύλλογοι, για να κάνουν πράγματα που είναι σημαντικά για τον τόπο τους. Για παράδειγμα, μία καινούργια παιδική χαρά, η κατασκευή μιας υδατοδεξαμενής στα ορεινά, που θα χρησιμεύει και για την πυροπροστασία, η κατασκευή ενός ανοιχτού γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5, ή καλαθοσφαίρισης, κ.λπ.
  • Για τον T.A.P. και τις άλλες μεγάλες εταιρείες που προαναφέραμε, το ποσό των δέκα, ή των είκοσι, χιλιάδων ευρώ είναι ευτελές. Η αποκατάσταση τμήματος του περιβαλλοντικού μονοπατιού, όμως, είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Παλιά Καβάλα και την αύξηση της επισκεψιμότητας.
  • Συγχαίρω το διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου και είμαι βέβαιος ότι θα πραγματοποιήσει κι άλλες παρεμβάσεις, γιατί αγαπάει τον τόπο του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.