• Ανειλημμένες προεκλογικές υποχρεώσεις και η προετοιμασία της εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας, κράτησαν τον Makis μακριά από την πρώτη τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
  • Είθισται στην πρώτη συνεδρίαση κάθε έτους, να δίνεται «πανηγυρικός τόνος» με την κοπή της βασιλόπιτας και την ανταλλαγή ευχών μεταξύ των δημοτικών συμβούλων. Ο Makis, όμως, είχε άλλη προτεραιότητα. Την προετοιμασία της εκδήλωσης, που θα κόψει τη βασιλόπιτα του συνδυασμού του!
  • Αυτά που θα έλεγε, λοιπόν, εάν ήταν παρών, τα έστειλε με δελτίο Τύπου στα Μέσα Ενημέρωσης. Ίσως να σκέφτηκε ότι θα χαλούσε το «πανηγυρικό» κλίμα και ότι θα ήταν φρονιμότερο να απέχει από τη συνεδρίαση.
  • Οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, πάντως, δεν ορίζονται αιφνιδιαστικά, πλην των εκτάκτων περιπτώσεων, όπως η προηγούμενη για τη ψήφιση ενός συγκεκριμένου θέματος. Επομένως, οι δημοτικοί σύμβουλοι μπορούν να προγραμματίσουν τις υποχρεώσεις τους (και τις προεκλογικές), ώστε να μη συμπέσουν με τις ημερομηνίες που διεξάγεται συνεδρίαση.
  • Το ίδιο ισχύει και για τον Λουντοβίκ, ο οποίος από την ημέρα που ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, έχει αραιώσει τις παρουσίες του στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου.
  • Το «παπαγαλάκι» μου πληροφορήθηκε και φυσικά μου μετέφερε, ότι ο Κώστας Αντωνιάδης, αντιπεριφερειάρχης τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, είπε ότι ο Δήμος Θάσου δεν είναι ιδιαίτερα δραστήριος στην τουριστική προβολή του νησιού.
  • Προς τι η έκπληξη καρντάσι θεματικέ αντιπεριφερειάρχη τουρισμού; Γιατί να δαπανήσει χρήματα ο Δήμος Θάσου, για να «τρέχει» στις εκθέσεις στο εξωτερικό, αφού το νησί, κάθε καλοκαίρι, «βουλιάζει» από επισκέπτες; Οι καλύτεροι διαφημιστές του, είναι οι χιλιάδες επισκέπτες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.