Ο γράφων, τον πρώην Δήμαρχο Καβάλας Στάθη Εριφυλλίδη, τον τιμά και τον υπολήπτεται, όπως άλλωστε νομίζουμε ότι τον τιμά και μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας. Ωστόσο, ποτέ δεν διστάσαμε να του επισημάνουμε τα λάθη του, τα οποία ήταν πάρα πολλά και με τα οποία αδίκησε πριν απ’ όλα τον εαυτό του. Ένα από τα λάθη που του είχαμε επισημάνει είναι, να μη βάλει υποψηφιότητα για τρίτη φορά, όπως άλλωστε ο ίδιος υποσχόταν πριν γίνει για πρώτη φορά Δήμαρχος και δεν μας άκουσε. Η αποχώρηση από τα κοινά, την κατάλληλη στιγμή, δείχνει σοφία, την οποία έχει ο Στάθης, αλλά δεν κατάφερε να τιθασεύσει τον εαυτό του. Άλλο από τα πολλά λάθη του, ήταν το ότι δεν μπόρεσε να συγχωρήσει τη Δήμητρα Τσανάκα και να τη θεωρήσει ως διάδοχό κατάσταση της ιστορίας του. Μεγάλο ήταν κατά την άποψή μας και το γεγονός, ότι στο βιβλίο του, δεν τόλμησε να γράψει ονόματα, αλλά περιορίστηκε να αναφερθεί σε γεγονότα, όπως αυτός τα βίωσε. Είπαμε, ότι θα σταματήσει τα λάθη του, μετά τη συσσώρευση τόσης εμπειρίας. Να όμως που μας διέψευσε.

Με μεγάλη μας έκπληξη μάθαμε ότι πήγε στη συγκέντρωση του Κώστα Κουνάκου, ο οποίος βέβαια, δεν δίστασε να εκμεταλλευτεί την παρουσία του. Και του ζήτησε από μικροφώνου συγνώμη, για την σκληρή αντιπολίτευση που του έκανε, όταν ήταν Δήμαρχος ο Στάθης Ερυφυλλίδης. Αποδέχθηκε, δηλαδή, να γίνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης από τον Κώστα Κουνάκο, ο οποίος δεν έκανε απλώς σκληρή αντιπολίτευση στον Στάθη Εριφυλλίδη, αλλά άδικη!!! Πολύ άδικη! Και γιατί, ο Κώστας Κουνάκος, αν μετάνιωσε ειλικρινά, δεν ζήτησε συγνώμη ένα, δυό χρόνια πριν, και περίμενε αυτή την ευκαιρία, για να κολακέψει, προς δικό του όφελος, τον εγωισμό του Εριφυλλίδη;;;


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.