Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης δημοσιεύει συνολικά στοιχεία, που αφορούν θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης στη διάρκεια του μηνός Δεκεμβρίου 2018, στην εδαφική αρμοδιότητα των Νομών Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας.

Συγκεκριμένα, σημειώθηκαν 32 τροχαία ατυχήματα (4 θανατηφόρα, 4 σοβαρά, 24 ελαφρά) και καταγράφηκαν 41 παθόντες (4 νεκροί, 4 βαριά και 33 ελαφρά τραυματίες).

Στο πλαίσιο των τροχονομικών δράσεων βεβαιώθηκαν 5.417 παραβάσεις ως ακολούθως: 587 για υπερβολική ταχύτητα, 139 για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος (μέθη), 33 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 13 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 54 για μη χρήση κράνους κατά την οδήγηση, 101 για μη χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση, 46 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 14 για αντικανονικό προσπέρασμα, μία για φθαρμένα ελαστικά, 3 για αντικανονικούς ελιγμούς και μία για παραβίαση προτεραιότητας.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.