Πάντα οι νέοι Δήμαρχοι ξεκινούσαν με ενθουσιασμό και πολύ δουλειά…

0

Βεβαίως και πρέπει να ενημερωθούν για τόσα πολλά ζητήματα οι νέοι Δήμαρχοι και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, και χρειάζεται να κάνουν πολύωρες συνεργασίες με τους υπηρεσιακούς παράγοντες και με τους συνεργάτες τους, ωστόσο, νομίζουμε, ότι πολύ περισσότερα θα έχουν να πληροφορηθούν, αν κινηθούν περισσότερο έξω από τα γραφεία τους. Το γράφουμε αυτό, επειδή, φοβόμαστε μη πάθουν ό,τι έπαθαν και οι προκάτοχοί τους και γίνουν άνθρωποι του γραφείου, πράγμα το οποίο, καθόλου δεν θα τους βοηθήσει στη συνέχεια. Ωστόσο, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, μας είπε χθες, πως διαπιστώνει ότι υπάρχει πολύ όρεξη για δουλειά στον Δήμο Καβάλας, ότι υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και ενθουσιασμός.

Τον διαβεβαιώσαμε, ότι όλοι οι Δήμαρχοι και οι συνεργάτες τους, έτσι ακριβώς ξεκινούν, με αγνές προθέσεις, με πολύ δουλειά, με ενθουσιασμό γι’ αυτό που κάνουν, με διάθεση να αλλάξουν τη λειτουργία του Δήμου για να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες. Αργότερα, όμως, σιγά σιγά, έρχεται η νωθρότητα, διαπιστώνουν ότι ορισμένα πράγματα δεν είναι εύκολο να αλλάξουν, κάποιοι αρχίζουν και απλώνουν το χεράκι τους στο δημοτικό χρήμα, γίνονται φιλίες και συμμαχίες και τότε αρχίζει το πράγμα να στραβώνει. Μακάρι, όσοι τώρα ανέλαβαν διοίκηση, με τις πράξεις τους να μας διαψεύσουν… Περιμένουμε και θα τους κρίνουμε ανάλογα!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.