• Διαβάζοντας τα δελτία Τύπου του Makis, έχω αρχίσει να αμφιβάλλω σοβαρά για τη λογική συγκρότηση του ατόμου μου. Γι’ αυτό, πήρα τηλέφωνο ψυχαναλυτή και έκλεισα ραντεβού για μία (προληπτική) εξέταση.
  • Στο τελευταίο δελτίο Τύπου γράφει, το καρντάσι ο Makis, ότι η δήμαρχος Καβάλας είχε τη δυνατότητα να εκφράσει με σαφήνεια την άρνηση της, να ενταχθεί ο Δήμος Καβάλας, από φέτος, στο πρόγραμμα της διετούς προσχολικής εκπαίδευσης, αφού θεωρούσε ότι τα νηπιαγωγεία του Δήμου δεν θα είναι έτοιμα.
  • Παρακάτω, αναφέρει ότι η δήμαρχος Καβάλας γνώριζε ότι η εφαρμογή του προγράμματος θα έχει επιπτώσεις στη λειτουργία και στο προσωπικό των δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών και όφειλε να προετοιμαστεί κατάλληλα.
  • Λίγο πιο κάτω, επίσης, αναφέρει ότι η δημοτική αρχή του Δήμου Καβάλας οφείλει να μη χάσει χρόνο και να προετοιμάσει τεχνικά τις υποδομές των νηπιαγωγείων, έτσι ώστε να είναι έτοιμα τα παιδιά να μπούνε στις αίθουσες από φέτος τον Σεπτέμβριο. Κάπου εδώ αρχίζει η αμφιβολία, που προανέφερα, για το επίπεδο της νοημοσύνης μου.
  • Δηλαδή, η δήμαρχος έκανε γκάφα που δεν αρνήθηκε, με σαφήνεια, την ένταξη του Δήμου Καβάλας στο πρόγραμμα, από φέτος κι ενώ γνωρίζει τις επιπτώσεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, οφείλει να μη χάσει χρόνο και να ετοιμάσει τις αίθουσες των νηπιαγωγείων, για να πάνε τα παιδιά από φέτος τον Σεπτέμβριο! Εάν κάποιος αντιλαμβάνεται το σκεπτικό που διατυπώνει ο Makis, μπορεί ελεύθερα να μου πει, ότι πρέπει να κάνω μία συζήτηση με τον γιατρό.
  • Ο Makis, επίσης, χαρακτηρίζει «επιθετική ενέργεια» το εξώδικο που έστειλε η Δήμητρα στον Μπαντίκο για την τριμελή επιτροπή. Θυμάστε ότι τα ίδια έγραφε και έλεγε για την (υστερική) πρόεδρο της «Δημφέλεια», που έκανε νομικές ενέργειες κατά του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας, για τη δημοτική έκταση στο εμπορικό λιμάνι. «Προκαλείς αντιπαλότητες με φορείς, με τους οποίους πρέπει να συνεργαζόμαστε», της έλεγε, σε έντονό ύφος, στο δημοτικό συμβούλιο.
  • Τελικά, ο Δήμος Καβάλας πήρε το 1,5 εκατομμύριο ως αποζημίωση για την απαλλοτρίωση της δημοτικής έκτασης και η συνεργασία με τον Ο.Λ.Κ. δεν διαταράχθηκε. Αντιθέτως, είναι ιδιαίτερα γόνιμη και αποφέρει καρπούς για την πόλη. Makis, καρντάσι μου, αν θέλεις, μπορώ να σου δώσω το τηλεφωνικό νούμερο του γιατρού. Ίσως σε βοηθήσει μία επίσκεψη στο ιατρείο του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.