Ο Makis θα υπογράφει αβέρτα προγραμματικές συμβάσεις, για να πληρώνει ο Δήμος (Καβάλας) μελέτες!

0

  • Καταβάλλω ειλικρινή προσπάθεια, καρντάσια, προκειμένου να αντιμετωπίζω με χιούμορ και κατανόηση τις ανακοινώσεις του Makis, αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσω την ψυχραιμία. Εκτός του ότι έχω χάσει το μέτρημα στα δελτία Τύπου, μεγαλώνει ο εκνευρισμός έπειτα από κάθε δημοσίευση.
  • Στην τελευταία, την οποία πιθανόν να διαβάσατε, χαιρετίζει την εμπλοκή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» στην εκπόνηση των μελετών για τη γέφυρα στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού και την ολοκλήρωση της περιμετρικής οδού, αλλά θεωρεί ότι έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό.
  • Πώς να εμπλακούν Makis, καρντάσι μου, νωρίτερα, όταν «έδειχναν», μαζί μ’ εσένα, ως υπεύθυνο τον Δήμο Καβάλας; Περίμεναν, όπως κι εσύ, να «βγάλει το φίδι από την τρύπα» ο Δήμος. Αλλά απογοητευτήκατε όταν έγινε η παρουσίαση των νομικών ντοκουμέντων.
  • Παρά ταύτα, για τον Makis, ο Δήμος Καβάλας φέρει ακέραια την ευθύνη γιατί έπεσε η γέφυρα, γιατί είναι ακόμα πεσμένη και γιατί «κρυβόταν» τόσο καιρό πίσω από τους άλλους (αναρμόδιους) φορείς!
  • Πρότεινε, μάλιστα, να «συμπράξουν» ο Δήμος Καβάλας, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και το Υπουργείο Υποδομών, για να υπογράψουν προγραμματική σύμβαση με την «Εγνατία Οδό Α,Ε.» για τις μελέτες και το έργο. Δηλαδή, καρντάσι μου, δεν σου αρκεί ότι η Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. θα υπογράψει τη σύμβαση με την «Εγνατία Οδό Α.Ε.», για να πληρωθούν οι μελέτες από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων; Πρέπει, σώνει και καλά, να πληρώσει και ο Δήμος Καβάλας για τις μελέτες; Έτσι θα διαχειριστείς τα οικονομικά του Δήμου αν εκλεγείς δήμαρχος; Θα υπογράφεις προγραμματικές συμβάσεις αβέρτα; Αλίμονο μας!
  • Σχόλιο για την εξαγγελία του περιφερειάρχη έκανε και ο Λουντοβίκ! Θυμήθηκε ότι είναι υποψήφιος περιφερειάρχης και πρέπει να ασκήσει κριτική στη διοίκηση της Περιφέρειας. Αλλά, από αυτά που διάβασα, βγάζω το συμπέρασμα ότι έχει «μεσάνυχτα» από την περιφερειακή αυτοδιοίκηση. Έτσι είναι όταν αλλάζεις (πολιτικό) γήπεδο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.