-Ο Makis έβαλε σκοπό να «καρατομήσει» τον sir Gonis από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) Καβάλας. Γιατί βιάζεσαι Makis καρντάσι μου. Το 2023 θα γίνεις δήμαρχος και τότε μπορείς να αποφασίσεις, για την διακοπή του συμβολαίου του sir Gonis. Κάνε υπομονή, επομένως, γιατί η «εμμονή» σου κάνει τον sir Gonis «τζάμπα μάγκα»! Αρκετοί Καβαλιώτες δεν καταλαβαίνουν γιατί τον «στοχοποίησες» και θεωρούν πως γίνεται το «εξιλαστήριο θύμα» στην πολιτική αντιπαράθεση που έχεις με την δημοτική Αρχή και τον Θίοντορ.

-Εγώ δεν συμφωνώ με το αίτημα που έκανες στο Υπουργείο πολιτισμού, για να παρέμβει στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, ώστε να γίνει έρευνα των καταγγελιών ορισμένων ηθοποιών, για κακομεταχείριση από τον sir Gonis. Αν θέλεις να «κυνηγήσεις» τον sir Gonis, είναι δικαίωμα σου. Όμως, είναι απαράδεκτο να διακυβεύεις το κύρος ενός θεσμού, του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., για πολιτική σκοπιμότητα. Ο sir Gonis θα φύγει, αλλά η «ρετσινιά» στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. δεν θα σβήσει!

-Διότι, ο θόρυβος που θέλεις να δημιουργήσεις, ανεβάζοντας το θέμα σε υψηλό πολιτικό και θεσμικό επίπεδο, εκτός από την καριέρα του sir Gonis, θα προκαλέσει ζημιά και σε ένα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. που «έχτισε» την εξαιρετική φήμη του, με πολύ κόπο και προσπάθεια. Ο sir Gonis θα βρει δουλειά, ίσως όχι σε άλλο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., αλλά ποιοι θα θέλουν να συνεργαστούν στο μέλλον με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, μετά τις καταγγελίες των συνεργατών του (ηθοποιών);

-Γι’ αυτό σου λέω, περίμενε να γίνεις δήμαρχος το 2023 και θα πάρεις «βελούδινο διαζύγιο» από τον νυν καλλιτεχνικό διευθυντή. Το σημαντικότερο, θα περάσει ο καιρός και θα καταλαγιάσει ο «κουρνιαχτός». Έτσι, θα προστατευτεί το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και θα συνεχίσει την αξιόλογη πορεία του στον χώρο του πολιτισμού.

-Ο Κώστας Αντωνιάδης ανακοίνωσε πως τον Μάιο του 2022, θα διεξαχθεί στην Καβάλα το Air Sea Show. Μετά το γιαλαντζί Cosmopolis, λοιπόν, θα διοργανώσουμε το γιαλαντζί Air Sea Show!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.