Έναν αντίπαλο λιγότερο, θα έχει ο Χρήστος Μέτιος, στον αγώνα που κάνει για να επανεκλεγεί περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Ο Δημήτρης Πέτροβιτς, χωρικός αντιπεριφερειάρχης Έβρου, το σκέφτηκε καλύτερα και αποφάσισε να μη διεκδικήσει το αξίωμα και να (επαν)ενταχθεί στον συνδυασμό «Περιφερειακή Αναγέννηση». Είμαστε βέβαιοι, ότι δεν φοβήθηκε την αφαίρεση των αρμοδιοτήτων του χωρικού αντιπεριφερειάρχη, αν συνέχιζε ως αντίπαλος του Χρ. Μέτιου.

Με αφορμή την «επισφράγιση» της συνεργασίας τους, οι δύο πολιτικοί άνδρες έκαναν την ακόλουθη (κοινή) δήλωση: ««Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για την παράταξή μας και την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη. Ανακοινώνουμε ότι, ο Δημήτρης Πέτροβιτς, αντιπεριφερειάρχης Έβρου, θα είναι υποψήφιος με την παράταξή μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για μία ανοικτή, δυναμική και ανθρώπινη Περιφέρεια. Μία νέα Περιφέρεια, η οποία θα μπορεί να απαντά θετικά στις προκλήσεις των καιρών και θα έχει ως γνώμονα την πραγματική ανάπτυξη. Έως σήμερα, συνεργαστήκαμε και καταφέραμε πολλά. Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε δημιουργικά και να καταφέρουμε περισσότερα.

Η απόφασή μας αυτή, σηματοδοτεί τη βούληση να προχωρήσουμε από κοινού δυναμικά και αποφασιστικά. Ο περιφερειάρχηςΑνατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστος Μέτιος, ο  αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, αλλά και το σύνολο των υποψηφίων, παλαιότερων και νέων, της παράταξης, αποτελούν την εγγύηση της μεγάλης νίκης μας στις επερχόμενες εκλογές».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.