Ο Φίλιππος Αναστασιάδης, δήμαρχος Παγγαίου, είναι και πάλι πρόεδρος στην Αναπτυξιακή Καβάλας, την Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία των Δήμων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, έπειτα από την έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 και την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως: Φίλιππος Αναστασιάδης πρόεδρος (δήμαρχος Παγγαίου), Θεόδωρος Μουριάδης αντιπρόεδρος Α΄ (δήμαρχος Καβάλας), Κλέαρχος Σαραντίδης αντιπρόεδρος Β΄ (γενικός διευθυντής Ε.Α.Σ. Καβάλας), Ελευθέριος Κυριακίδης διευθύνων σύμβουλος (δήμαρχος Θάσου), Σάββας Μιχαηλίδης σύμβουλος (δήμαρχος Νέστου), Δημήτριος Βλάχος σύμβουλος (αντιδήμαρχος Δήμου Νέστου), Σταύρος Τσολάκης σύμβουλος (αντιδήμαρχος Δήμου Θάσου), Ελένη Μπενή σύμβουλος (σύμβουλος Δήμου Παγγαίου), Λεωνίδας Παππάς σύμβουλος (εκπρόσωπος Π.Ε.Δ. Α.Μ.-Θ.).

Ο Φ. Αναστασιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ως πρόεδρος της Αναπτυξιακής Καβάλας Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α., θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο των μετόχων, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και την εξαιρετική συνεργασία στην εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, που θα εξυπηρετήσει άριστα τα συμφέροντα των Περιφερειακών Ενοτήτων Καβάλας και Θάσου και τη λειτουργία της εταιρείας. Δράττομαι της ευκαιρίας, επίσης, να ευχαριστήσω το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο, για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη της εταιρείας και της περιοχής, τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του Π.Ε.Π. Α.Μ.-Θ., καθώς και όλους τους φορείς της περιοχής και κυρίως το προσωπικό της εταιρείας, για την εργώδη προσπάθεια, ώστε να ανταποκριθούμε άριστα στην προαγωγή του έργου της εταιρείας».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.