Ο Φ. Αναστασιάδης «ανακάτεψε πολύ την τράπουλα» στο νέο διοικητικό σχήμα του Δήμου Παγγαίου

0

Σε ευρεία ανανέωση του διοικητικού σχήματος και ανακατανομή ρόλων προέβη ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης (φωτογραφία), στο πλαίσιο της συμμετοχής και αξιοποίησης όλων των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης. Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, στην πανηγυρική πρώτη συνεδρίαση του έτους 2022, που αφορούσε στην εκλογή προέδρου, αντιπροέδρου και γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου, για την θέση του προέδρου προτάθηκε και εξελέγη ο Χρήστος Μποσμπότης, ο οποίος θα είναι και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού. Οι αντιδήμαρχοι των οποίων η θητεία θα διαρκέσει έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2022 είναι οι ακόλουθοι: Κωνσταντίνος Τσάκαλος (αντιδήμαρχος καθαριότητας και περιβάλλοντος), Ευάγγελος Σαραντούδης (αντιδήμαρχος για την Δημοτική Ενότητα Παγγαίου), Κωνσταντίνος Γάκης (αντιδήμαρχος για την Δημοτική Ενότητα Πιερέων), Όλγα Αμπατζιά (αντιδήμαρχος για την Δημοτική Ενότητα Ορφανού), Χρήστος Πριονίδης (αντιδήμαρχος για την Δημοτική Ενότητα Ελευθερών), Ζωή Απαζίδου (αντιδήμαρχος διοικητικών θεμάτων), Ελένη Μπενή (αντιδήμαρχος τουριστικής προβολής και ανάπτυξης, παιδείας, νεολαίας, χωρίς αντιμισθία), Αθανάσιος Νέζας (αντιδήμαρχος πρωτογενούς τομέα και αγροτικής ανάπτυξης, πολιτικής προστασίας και συντήρησης αυτοκινούμενου εξοπλισμού, χωρίς αντιμισθία).

Επίσης, ορίστηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι με τις ακόλουθες αρμοδιότητες: Παρασκευάς  Γρηγοριάδης (πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρδευσης Παγγαίου), Χρήστος Παρασκευάς (αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Α. Παγγαίου), Ανδρέας Καλλινικίδης (πρόεδρος του Ν.Π. παιδικοί σταθμοί), Ανδρέας Κατσίνης (αντιπρόεδρος του Ν.Π. παιδικοί σταθμοί), Μυρσίνη Χρυσαφούδη (πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης), Παναγιώτης Σεχτανίδης (πρόεδρος της Μονομετοχικής Δήμου Παγγαίου).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.