• -Ο sir Takis συνεχίζει, μετά την αποτυχία του να επανεκλεγεί βουλευτής Καβάλας, την πολιτική φιλοσοφία. Όμως, δεν φιλοσοφεί κάνοντας την αυτοκριτική, για να βρει τι έφταιξε και αποδοκιμάστηκε από τον Καβαλιώτικο λαό στις περασμένες εθνικές εκλογές, αλλά για να κάνει το «μαύρο-άσπρο»!

-Δεν είναι τυχαίο, καρντάσια, ότι ο sir Takis και οι δύο συνάδελφοι του εν ενεργεία βουλευτές Καβάλας, δεν κατάφεραν να εκλεγούν τον Ιούλιο του 2019, αλλά τους «έφαγε στην στροφή» η Τάνια. Αλλά, πώς να εκλεγούν, όταν λένε πράγματα σαν αυτά που είπε ο sir Takis; «Μέσα στον καταιγισμό των μνημονίων δημιουργήσαμε πανεπιστημιακά τμήματα στην πόλη μας», είπε.

-Αναφέρεται στο ΔΙ.ΠΑ.Ε. (Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας), καρντάσια, το οποίο είναι ανύπαρκτο στην Καβάλα! Δημιουργήθηκαν τα πανεπιστημιακά τμήματα και πλημμύρισε η πόλη από φοιτητές! Πως είπατε; Να περιμένω να τελειώσει η πανδημία και θα δω… Τι να δω καρντάσια; Δημιούργησαν, ο sir Takis και η παρέα του, μερικά πανεπιστημιακά τμήματα, αλλά κατάργησαν ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με κύρος και διεθνή αναγνώριση, το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης!

-Είπε ακόμα ο sit Takis, φιλόσοφος της πολιτικής, ότι: «Ιδρύσαμε σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες, παράρτημα Επαγγελματικού Λυκείου στη Θάσο, δώσαμε τέλος στην ταλαιπωρία των εκπαιδευτικών κλείνοντας τον δρόμο στα ρουσφετολογικά παιχνίδια των εκάστοτε διευθυντών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προχωρήσαμε, στον μέγιστο βαθμό, το έργο άρδευσης της δυτικής προσαγωγού στον κάμπο της Χρυσούπολης, φροντίσαμε η πόλη μας, μεταξύ πολλών ανταγωνιστριών πόλεων, να ενταχθεί σε πρόγραμμα διαχείρισης απορριμμάτων, με χρηματοδότηση Ε.Σ.Π.Α.», κ.λπ.

-Το σημαντικότερο, Takis καρντάσι μου, είναι ότι αξιοποιήσατε το παλιό στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» στο Περιγιάλι! Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα δώσει προστιθέμενη αξία στην «επένδυση» κάνοντας παρεμβάσεις στην περίφραξη και στο ασύρματο διαδίκτυο, ενώ έβαλε και διοικητή!

-Το «κερασάκι», όμως, είναι ότι θωρακίσατε τη χώρα από την βόρεια απειλή(!!!) με τη συμφωνία των Πρεσπών. Δυστυχώς, δεν προλάβατε να την θωρακίσετε και από τον εξ’ ανατολής κίνδυνο, υπογράφοντας μία ακόμα (ιστορική) συμφωνία στο Καστελόριζο!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.