– Τι θα γίνει με το καρντάσι τον Φίλη, υπουργό Παιδείας, ο οποίος κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του, προκαλεί αναστάτωση και εντονότατες διαμαρτυρίες στον κόσμο;
– Ας του πει ο Αλέξης να αποφεύγει τις προκλητικές δηλώσεις, γιατί η απάντηση σ’ αυτές έρχεται αμέσως και με πολύ αιχμηρό ύφος.
– Πάντως, δεν μπορεί να είναι σύμπτωση η κατακραυγή που δέχεται μετά από κάποια δήλωση, η οποία δεν αρέσει στον κόσμο.
– Το γεγονός ότι τον κράζουν διάφοροι, σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα. – Δεν γίνεται όλοι αυτοί να παρερμηνεύουν τα λεγόμενά του, ή να τα διαστρεβλώνουν.
– Μάλλον ο υπουργός έχει θέμα με τη διατύπωση των σκέψεων του. Πιθανόν ο απλός κοσμάκης να μην έχει τόσο υψηλό δείκτη νοημοσύνης, για να μπορέσει να καταλάβει το (βαθύτερο) νόημα των δηλώσεων.
– Ότι και να συμβαίνει, οι απόψεις του υπουργού Παιδείας, δεν βρίσκουν υποστηρικτές στην κοινωνία. Το αντίθετο, θα έλεγα.
-Πολύ φοβάμαι, ότι ο Αλέξης έμπλεξε με τις «συνιστώσες» του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αλλά «παλεύει» να κρατήσει τις ισορροπίες μέσα στο κόμμα και μέσα στην κυβέρνηση.
– Αν ξεσπάσει εσωτερική κρίση, αυτή θα κοστίσει την απώλεια της εξουσίας στις επόμενες εθνικές εκλογές.
– Κάτι ήξερε ο έμπειρος Μπάμπης Δράκος, πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, όταν σχολίασε ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. παρουσιάζει σημάδια αποσυσπείρωσης των ψηφοφόρων του.
– Αυτό, Μπάμπη μου, είναι λογικό (και αναμενόμενο) για ένα κόμμα που από το 3,5% εκτοξεύτηκε στο +20% μέσα σε μερικά χρόνια.
– Ο Αλέξης επιχειρεί να «χτίσει» μία διαφορετική χώρα, με «υλικά» του παρελθόντος. Τα πρόσωπα άλλαξαν, όμως η νοοτροπία (πολιτικών και πολιτών) παραμένει ίδια.
– Εάν δεν αρχίσει σύντομα η ανάκαμψη της χώρας, προβλέπω ότι θα τον φάει η μαρμάγκα και τον Αλέξη.
– Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν είναι το «δεκανίκι» που μπορεί να υπολογίζει, ότι θα τον κρατήσει πολλά χρόνια στην εξουσία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.