Την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του δημάρχου Θάσου, Ελευθέριου Κυριακίδη και του συντονιστή επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης του Πυροσβεστικού Σώματος, υποστράτηγου Μάριου Αποστολίδη. Συμμετείχαν επίσης: ο διοικητής ΔΙ.ΠΥ.Ν. Καβάλας, Νικόλαος Μπαλατσούκας, ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας των Π.Ε Καβάλας/Θάσου, Σταύρος Κιβράκης, ο αναπληρωτής δασάρχης Θάσου, Γεώργιος Ράνης και ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θάσου, Ευστράτιος Πυρήνας.

Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των συναρμοδίων φορέων, ο σχεδιασμός και οι δράσεις για την θωράκιση της Θάσου κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, με έμφαση σε δράσεις και ενέργειες πρόληψης. Μετά την συνάντηση ο δήμαρχος Θάσου δήλωσε τα εξής: «Η συνεργασία του Δήμου Θάσου με τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, ήταν και παραμένει εξαιρετική. Ευχαριστούμε θερμά τον υποστράτηγο για το συνεχές έμπρακτο ενδιαφέρον του για την Θάσο και ειδικότερα για την καλύτερη δυνατή αντιπυρική θωράκιση και προστασία του νησιού μας κατά την τρέχουσα περίοδο. Όλοι εργαζόμαστε από κοινού, για την μέγιστη προστασία του πολύτιμου φυσικού περιβάλλοντος της Θάσου».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.