Σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης επίσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο θέαμα Van Gogh Alive-The Experience και την επίσκεψη στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, για την έκθεση αφιέρωμα στον Ιόλα, ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας προσκαλεί το κοινό στην εκδήλωση «μια σύντομη ιστορία της τέχνης».

Πρόκειται για ένα οπτικοακουστικό θέαμα, που βασίζεται στο βιβλίο του Ερνστ Γκόμπριτς «Το χρονικό της τέχνης», που επιμελήθηκε και θα παρουσιάσει ο υπεύθυνος του εικαστικού τμήματος του Σ.Φ.Γ.Τ., Διαμαντής Σταγγίδης. Μετά την παρουσίαση, θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση, στην οποία θα δοθεί απάντηση και στο ερώτημα, πώς φτάσαμε μέσα σε μία περίοδο 7.000 ετών, από τα κυκλαδικά ειδώλια στα γλυπτά του Μπρανκούζι.

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 στις 21:00 (9μ.μ.) στη στέγη του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας στην οδό Κύπρου 16, με ελεύθερη είσοδο.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.