Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών και δωρητών οργάνων σώματος, «Στέλλα Μανώλα-Κούρτη», ευχαριστεί θερμά: το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και προσωπικά την διευθύντρια, Ευαγγελία Πανώρη, το προσωπικό της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας και προσωπικά τον διοικητή της ΧΧ ΤΘ Μεραρχίας, υποστράτηγο Αντώνιο Χατζηγεωργίου, τον μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, κ. Στέφανο, τους χορηγούς του συλλόγου, τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, τις συνεργαζόμενες ομάδες και όλους όσοι προσήλθαν για να αιμοδοτήσουν στο 62ο διήμερο φθινοπωρινής εθελοντικής αιμοδοσίας στις 1 και 2 Νοεμβρίου 2019.

«Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη συνεχιζόμενη, ουσιαστική και έμπρακτη υποστήριξη, καθώς τέτοιες ενέργειες μας στηρίζουν λειτουργικά, αλλά κυρίως ΗΘΙΚΑ. Ακόμα  περισσότερο, ευχαριστούμε την τοπική κοινωνία για το ενδιαφέρον και τον ζήλο προς τον κοινό μας αγώνα, για τη διάδοση των ιερών και πανανθρώπινων σκοπών της εθελοντικής αιμοδοσίας, αλλά και τη συγκινητική συμπαράσταση κατά την αφιέρωση του διημέρου στη μνήμη του αδικοχαμένου Ευστράτιου-Ραφαήλ Μπίνη. Η οικογένεια του μικρού ήρωα χάρισε αίμα υπέρ των πασχόντων συνανθρώπων μας και διατράνωσε το μήνυμα του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς, εξ’ ου και ο σύλλογός μας την ευχαριστεί ιδιαιτέρως και τη συγχαίρει για την αξιέπαινη και γενναία στάση της», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.