Στη μνήμη του μικρού Ευστράτιου-Ραφαήλ Μπίνη, είναι αφιερωμένο το 62ο διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώνει ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών και δωρητών οργάνων σώματος, «Στέλλα Μανώλα-Κούρτη», την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019. «Θέλουμε αυτή η αιμοδοσία, να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής», δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Χίζαρης και ευχαρίστησε τους συλλόγους και τους φορείς που στηρίζουν τη δράση.

Μεταξύ αυτών, είναι και το σωματείο εργαζομένων στον Τομέα Καβάλας του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.), που γνωρίζει πολύ καλά την μεγάλη ανάγκη που υπάρχει σε αίμα. «Οι εργαζόμενοι στο Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας ζήσαμε από κοντά τον συγκινητικό αγώνα του Ευστράτιου-Ραφαήλ και της οικογένειας του και συμμετέχουμε στην αιμοδοσία που είναι στη μνήμη του. Επίσης, γνωρίζουμε πολύ καλά την ανάγκη που υπάρχει σε αίμα, γι’ αυτό καλούμε τους συμπολίτες να ενισχύσουν την προσπάθεια του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών και συγχρόνως, να τιμήσουν τη μνήμη του μικρού Ευστράτιου-Ραφαήλ», είπε ο Γιώργος Σακάλογλου, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στον Τομέα Καβάλας του Ε.Κ.Α.Β., στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 στο ξενοδοχείο «Νεφέλη».

Ακόμα, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου «Στέλλα Μανώλα-Κούρτη», Κώστας Παγώνης, κάλεσε οποιονδήποτε συμπολίτη, σύλλογο, ή φορέα, που θέλει να τιμήσει τη μνήμη κάποιου προσώπου, να επικοινωνήσει με το διοικητικό συμβούλιο, για να συζητηθεί το αίτημα και να ικανοποιηθεί στις επόμενες αιμοδοσίες. Η 62η αιμοδοσία θα γίνει από τις 8 το πρωί έως και τις 2:30 μετά το μεσημέρι στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.