• Η ανακοίνωση του Θίοντορ, ότι σε οικόπεδο του Περιγιαλίου θα χτιστεί το κτίριο που θα στεγάσει το Μουσικό Σχολείο Καβάλας, άλλαξε το κλίμα στο σύλλογο των κατοίκων της περιοχής. «Μιλάμε για ένα βήμα προς τη θετική κατεύθυνση. Θα έχουμε αναβάθμιση της περιοχής», δήλωσε ο νομικός εκπρόσωπος του συλλόγου.
  • Δεν θυμάμαι, καρντάσια, ο νομικός σύμβουλος, ή κάποιο μέλος του διοικητικού συμβουλίου, του συλλόγου, να έκανε ανάλογη δήλωση, όταν η τέως δήμαρχος είπε ότι θα κατασκευαστεί καινούργιο κλειστό γήπεδο, με σκοπό τη δημιουργία ενός αθλητικού πάρκου στο Περιγιάλι.
  • Πέρασαν πέντε χρόνια, το κλειστό γήπεδο δεν άρχισε να κατασκευάζεται, αλλά ούτε ο Θίοντορ δήλωσε ότι θα υλοποιήσει το έργο αυτό. Αφού μπορεί να κάνει καινούργιο Μουσικό Σχολείο, μπορεί να κάνει και καινούργιο κλειστό γήπεδο, που έχει ανάγκη η πόλη και θα αναβαθμίσει, επίσης, την περιοχή. Διαφωνείτε καρντάσια του συλλόγου κατοίκων Περιγιαλίου;
  • Θυμάμαι, επίσης, πόσο ψηλά ανέβασαν τους τόνους της κριτικής προς την προηγούμενη δημοτική Αρχή, τα καρντάσια της διοίκησης του συλλόγου, ενώ πλησίαζαν οι δημοτικές εκλογές, γιατί δεν είχαν καμία ενημέρωση σχετικά με τις αποζημιώσεις, τα έργα υποδομής και γενικά, με την πορεία υλοποίησης του σχεδίου πόλεως του Περιγιαλίου.
  • Έκαναν, μάλιστα, παραστάσεις σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, όπου εξέφρασαν την «αγωνία» τους και ζήτησαν να επιταχυνθεί η διαδικασία για τα έργα υποδομής. Οκτώ μήνες μετά τις εκλογές και πέντε μετά την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου από τον Θίοντορ, ο νομικός εκπρόσωπος του συλλόγου δήλωσε: «Γίνονται θετικά βήματα, είμαστε σε συνεχή επαφή με τον δήμαρχο, κάθε πρόβλημα που έχουμε το λέμε κι εκείνος μας βοηθάει. Είναι χρονοβόρες οι διαδικασίες, η γραφειοκρατία είναι μεγάλη σε αυτές τις περιπτώσεις, ακόμα και για την κατασκευή του σχολείου, αλλά και για την αποζημίωση των κατοίκων». Υπάρχει, σίγουρα, μία κατανόηση και πιο μετριοπαθής στάση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.