Ο συνδυασμός «Ο Τόπος της Ζωής μας» καλεί και εγκαλεί τον δήμαρχο Καβάλας, να μην υπονομεύει τους εργαζομένους

0

Ο συνδυασμός «Ο Τόπος της Ζωής μας», με επικεφαλής τον Χρυσόστομο (Μάκη) Παπαδόπουλο, ζητάει από τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, να δώσει πειστικές εξηγήσεις για την καταγγελία που έκαναν εργαζόμενοι της Υπηρεσίας καθαριότητας στο Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρει τα εξής: «Πληροφορούμαστε τις τελευταίες ημέρες, ότι εργαζόμενοι από την Υπηρεσία καθαριότητας έστειλαν καταγγελία στο Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, για παράνομες μετακινήσεις συναδέλφων τους σε άλλες Υπηρεσίες και για εκβιασμούς και πιέσεις που υφίστανται από την διοίκηση του Δήμου, για να απασχολούνται σε διπλές βάρδιες. Υπάρχει μάλιστα και νεότερη αναφορά, ότι εργαζόμενοι που υπέγραψαν την καταγγελία προς το Σ.Ε.Δ.Δ. δέχονται πιέσεις από παράγοντες της διοίκησης να ανακαλέσουν την καταγγελία τους.

Ο δήμαρχος οφείλει να δώσει πειστικές εξηγήσεις για όλα αυτά, με στοιχεία και όχι με «αερολογίες». Δεν μπορεί «να παίζει παιχνίδια» σε βάρος των εργαζόμενων, υπονομεύοντας παράλληλα την σωστή και αποτελεσματική λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου. Εμείς, ως παράταξη, πιστεύουμε ότι, όλοι οι εργαζόμενοι είναι οι άμεσοι συνεργάτες μας, «το στήριγμα» του Οργανισμού που λέγεται Δήμος Καβάλας. Οφείλουμε να τους διευκολύνουμε στο έργο τους, όχι να τους υπονομεύουμε».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.