Ο μεγάλος «αντίπαλος» των υποψηφίων των συνδυασμών στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2019, για την ανάδειξη των νέων διοικητικών οργάνων του Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, είναι η αποχή. «Τα τελευταία έτη, το Τ.Ε.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας έχει απαξιωθεί, με άμεση συνέπεια την αποχή των μελών του από τις εκλογές. Το «στοίχημα», επομένως, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, είναι η συμμετοχή των συναδέλφων», είπε ο Σωτήρης Λαζαρίδης, επικεφαλής του συνδυασμού «Όραμα Μηχανικών» (ΟΡ.ΜΗ.), στη συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Airotel Galaxy.

Μαζί με υποψήφιους του συνδυασμού, παρουσίασαν τις βασικές θέσεις του προγράμματος και απεύθυναν κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές. «Το ψηφοδέλτιο μας είναι ανανεωμένο κατά πενήντα τοις εκατό. Η παράταξη «ΟΡ.ΜΗ.» στηρίζεται από νέους συναδέλφους, που είναι καταξιωμένοι στον επαγγελματικό χώρο τους, διακρίνεται για την πολιτική ανεξαρτησία και τη συνεχή παρουσία του στα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο των μηχανικών και την κοινωνία. Συμμετέχουμε στις εκλογές με πλήρες ψηφοδέλτιο και θέλουμε να φέρουμε, ξανά, το Τ.Ε.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας στη θέση που του αρμόζει, μετά τη νιρβάνα των προηγούμενων ετών», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, οι συνυποψήφιοι αναφέρθηκαν στις βασικές προγραμματικές αρχές του συνδυασμού, που είναι: η διαφάνεια στη λειτουργία των οργάνων διοίκησης, η εξωστρέφεια, η συνεργασία με τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η σταθερή παρέμβαση στα μεγάλα έργα που αφορούν τον τόπο. Ο ρόλος του φορέα, όπως ειπώθηκε, πρέπει να είναι αναπτυξιακός, βοηθητικός προς τα μέλη του και συγχρόνως συνδικαλιστικός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.