Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018, στο δημοτικό θέατρο Καβάλας, «Αντιγόνη Βαλάκου», πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εορταστική «μουσική βραδιά αγάπης», για τα παιδιά και τους νέους ενήλικες που δεν έχουν οικογενειακό υποστηρικτικό περιβάλλον. Το δελτίο Τύπου αναφέρει τα ακόλουθα: «Ήταν μία μουσική βραδιά, που κυριάρχησαν τα συναισθήματα αγάπης, αλληλεγγύης και η εκφραστικότητα των ταλαντούχων μουσικών. Της Ελένης Γαλανοπούλου στο τραγούδι, του Glen Capra στο πιάνο και του Κώστα Κατιώνη στην κιθάρα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο πάτερ Μανώλης, εκπρόσωπος του μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος, η πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, Κορίνα Χιώτη-Πρασσά και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Ο στόχος επιτεύχθηκε, το θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» γέμισε από ανθρώπους που τόσα χρόνια στηρίζουν το σωματείο, συμμετέχουν και βοηθούν, με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν, τα παιδιά και τους νέους ενήλικες που είναι ενταγμένοι στο πρωτοποριακό και υποδειγματικό πρόγραμμα «Υποστηριζόμενη διαβίωση για νέους ενήλικες που αποχωρούν από τα Παραρτήματα Προστασίας Παιδιού Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και η ένταξή τους στην κοινωνία».

Ο πρόεδρος του σωματείου ενημέρωσε για τους στόχους, την μεγάλη προσφορά των συμπολιτών και ότι τα έσοδα της εκδήλωσης, θα ενισχύσουν το ταμείο για τη στήριξη των νέων ενήλικωνστα πρώτα τους βήματα, στη μετάβαση από την κρατική-ιδρυματική φροντίδα σε επίπεδο κοινωνίας. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: «με τη συμμετοχή όλων των ενεργών πολιτών της κοινωνίας μας, αλλάζει το μέλλον νέων που δεν έχουν κάποιον να τους στηρίζει».

Μόνο μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε, να προσφέρουμε και να φτάσουμε στο στόχο κάθε παιδί, να μεγαλώνει σ’ ένα προστατευμένο και ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον. Στο τέλος της μουσικής βραδιάς, το σωματείο, επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης επτά χρόνων, προσέφερε κρασί, χυμούς και αρτοποιήματα, χορηγίες σημαντικών επιχειρήσεων που στηρίζουν το έργο του, για όλους τους παρευρισκόμενους.

Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί τους μουσικούς: Ελένη Γαλανοπούλου, Glen Capra, Κώστα Κατιώνη, για την αφιλοκερδή προσφορά τους, τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, τον Δήμο Καβάλας και τη δήμαρχο, Δήμητρα Τσανάκα, που πάντα στηρίζει το έργο του σωματείου, το διοικητικό συμβούλιο και ιδιαίτερα την πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., Κορίνα Χιώτη-Πρασσά, για την παραχώρηση του θεάτρου «Αντιγόνη  Βαλάκου», το διοικητικό συμβούλιο του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας και την πρόεδρο και μέλος του σωματείου, Μαρίνα Φιλιππίδου, για τη σημαντική υποστήριξη της μουσικής βραδιάς, όλους τους συνεργάτες του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., που στήριξαν την εκδήλωση. Επίσης, εκφράζει τη βαθιά ευγνωμοσύνη στο κοινό της Καβάλας, για την αθρόα συμμετοχή του.

Για τις δράσεις και το έργο του σωματείου, μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα: www.filoipaidopoli.weebly.com και από τοfacebook «Φίλοι Παιδόπολης». Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει οικονομικά στον λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK ( IBAN: GR320 260 71000 00190 200530 672)».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.