Φαίνεται πως ο εκλεκτός, παρ’ όλα αυτά συνθέτης, Σταμάτης Κραουνάκης, δεν έχει άλλο τρόπο να εκφράζεται, πέρα από τη μουσική του, παρά μόνο βρίζοντας μέσω του διαδικτύου. Κι εμείς βέβαια δεν γλυτώσαμε από την υποτιθέμενη απάντησή του, στην οποία χωρίς να πει τίποτα, αφού δεν έχει τίποτα να απαντήσει στο τεκμηριωμένο μας σχόλιο, μας έδωσε διάφορους χαρακτηρισμούς στην σελίδα που διατηρεί στο facebook. Για την ταμπακέρα, βέβαια, τίποτα. Δυστυχώς, με όσα έγραψε, αποδεικνύει την κενότητά του ως άνθρωπος, που το μόνο που ξέρει είναι να βρίζει.

Στις βρισιές του έχουμε να απαντήσουμε, πάλι κόσμια, σε δυο τρία πράγματα. Η σημείωσή μας, ότι στην Καβάλα, δεν έχουμε Κάστρο, αλλά Φρούριο, είχε την έννοια ότι δεν είναι ικανός να ξεχωρίσει το Κάστρο από το Φρούριο, ο πολυπράγμων. Για την «δεξιοκαφρίλα» που μας απονέμει, έχουμε να απαντήσουμε, πως όσοι δεν έχουν άποψη, βάζουν ταμπέλα στους άλλους και τελείωσαν. Στην χώρα μας δεν υπάρχουν μόνο ΣΥΡΙΖΑίοι και δεξιοκαφρίλες. Υπάρχουν και κεντρώοι, και μετριοπαθείς και πατριώτες, και ψαγμένοι πολιτικά.

Αν ήταν να είμαστε αριστεροί σαν αυτόν με τις τεράστιες τσέπες, και τις αρπαχτές στην …Βουλγαρία, (όχι  όμως σε λέβα) καλύτερα να μας λείπει. Αν ήταν αριστερός, όπως λέει, σε τέτοιες εποχές κρίσης, θα έκανε συναυλία χωρίς να πληρωθεί. Ή μήπως δεν του φτάνουν αυτά που έχει για να φάει;;; Και από δω έφυγε να πάει να τα πάρει και στην Αλεξανδρούπολη. Για τη «γελοιότητα», ένα έχουμε να πούμε: «Για δες ποιος μιλάει»… Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να γράψουμε για τις εντυπώσεις που άφησε σε όλους αυτούς, που χωρίς να ξέρουν έκαναν σόλντ άουτ και πήγαν να τον ακούσουν στο Φρούριο, αλλά στην διάρκεια της συναυλίας σηκώθηκαν και έφυγαν, γιατί δεν τον άντεχαν άλλο.

Ας ψάξει στο διαδίκτυο και θα δει τι έγραψαν κάποιοι από τους θαυμαστές του, που πήγαν να τον ακούσουν κι όχι να τον λουστούν. Ούτε θα μπούμε στην διαδικασία να σχολιάσουμε αναλυτικά (το έκαναν άλλοι) αυτά που είπε από σκηνής, όπου κάπνιζε, έλεγε για «γαμήσια», για έναν μουσικό του, που πέρασε όλες τις καβαλιώτισες, και το μονόπρακτο για τη γάμο της Κανά να διακωμωδεί παραβολή του Ευαγγελίου. Να το χαίρεστε το μπουμπούκι σας…


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.