Το ιστορικό κτίριο του Δημαρχείου Καβάλας φωτίστηκε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, συμβολικά, με το πορτοκαλί χρώμα, μπαίνοντας στον παγκόσμιο χάρτη με τα «πορτοκαλί» κτίρια, στο πλαίσιο των δράσεων ενεργών πολιτών, για την εκστρατεία εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών.

Τα μέλη του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Καβάλας ευχαριστούν θερμά τον δήμαρχο, Θεόδωρο Μουριάδη, για την ανταπόκριση στο αίτημα για τη συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχείου, τον υπεύθυνο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, Νίκο Χαζαρίδη, για τον συντονισμό και τους υπαλλήλους της τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, αρμόδιους για τον ηλεκτροφωτισμό, για την υλοποίηση. «Ένα αίτημα που είχαμε διατυπώσει κατά την εθιμοτυπική επίσκεψη εκπροσώπων μας στον δήμαρχο στις 24 Οκτωβρίου 2019 και έτυχε της άμεσης αποδοχής του, δείχνοντας έτσι την κοινωνική ευαισθησία του σ’ ένα θέμα τόσο σοβαρό. Η συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχείου στο πορτοκαλί χρώμα, το οποίο συμβολίζει ένα μέλλον πιο φωτεινό και αισιόδοξο και απαλλαγμένο από την έμφυλη βία, έχει συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα δράσεων του Ομίλου μας, για την εκστρατεία Orange the world, μαζί με τις ακόλουθες δράσεις:

-Παρουσία εκπροσώπων του Ομίλου σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές τοπικών/περιφερειακών σταθμών, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για το θέμα της έμφυλης βίας.

-Συγγραφή, από μέλη μας, ενημερωτικών άρθρων με σχετικό περιεχόμενο.

-Χρήση της δύναμης των μέσων μαζικής δικτύωσης με συχνές αναρτήσεις κειμένων.

-Διοργάνωση ενημερωτικής ομιλίας, τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019, με αντίστοιχη θεματολογία», αναφέρει το δελτίο Τύπου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.