-«Μετά την πανδημία, θα συντελεστεί μία κοσμογονία ευημερίας και ανάπτυξης στην χώρα, η οποία θα επιστρέψει στους πολίτες», δήλωσε ο προφήτης-κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Μπορείτε, καρντάσια, να ονειρεύεστε ότι η Ελλάδα θα γίνει παράδεισος των επενδύσεων! Άραγε, μπορεί ο Γιάννης Οικονόμου να προφητέψει πότε θα έρθει το τέλος της πανδημίας, για να ακολουθήσει η κοσμογονία ευημερίας και ανάπτυξης; Διότι, αυτό είναι το ερώτημα που καίει τον κόσμο σήμερα. Αυτοί που βγαίνουν καθημερινά στους τηλεοπτικούς σταθμούς κάνουν προφητείες μόνο για την πανδημία, τον αριθμό των κρουσμάτων, των διασωληνομένων και των θανάτων, αλλά δεν μπορούν να προφητέψουν το τέλος της πανδημίας.

-Είπε, ακόμα, ο προφήτης Οικονόμου, ότι η Ελλάδα έχει το θεσμικό πλαίσιο, που επιτρέπει την προσέλκυση μεγάλων επενδύσεων σε στρατηγικούς τομείς, ώστε η χώρα να αναπτυχθεί πολυπλεύρως. Οι επενδυτές που θα έρθουν, πάντως, θα βρούνε ελάχιστα πράγματα όρθια μετά από δέκα έτη μνημονίων και Χ έτη πανδημίας. Είναι λογικό, επομένως, οι όποιες επενδύσεις γίνουν, να θεωρηθούν κοσμογονικές!

-Η κυβέρνηση υπόσχεται ευημερία και ανάπτυξη σε όλη την χώρα. Ειδικά στην Θράκη, σύμφωνα με το τελικό πόρισμα της διακομματικής επιτροπής της Βουλής, η προοπτική είναι δυναμική! Παρά τα κίνητρα που δόθηκαν στην ακριτική περιοχή, είναι από τις «ουραγούς» στην Ελλάδα στους οικονομικούς δείκτες και μεταξύ των «πρωταθλητριών» στην ανεργία. Ευτυχώς που η Αλεξανδρούπολη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Αμερικανών και αναμένεται να «ξεπεταχτεί» από την μετριότητα της περιοχής. Θα δούμε, ωστόσο, πόσο ελκυστική θα είναι συνολικά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, εκτός από τον τομέα του τουρισμού, που συνδέεται με την εύκολη οδική πρόσβαση των βαλκάνιων επισκεπτών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.