Σε ιδιαιτέρα εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση αντιπροσωπείας της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965, με τον υπουργό εθνικής άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, στο πολιτικό του γραφείο στην Καβάλα. Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, στη συνάντηση, διάρκειας μιας ώρας περίπου, συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Ελλάδας, που ενδιαφέρουν άμεσα την ομάδα της Καβάλας. Επίσης, ζητήματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον του συλλόγου, καθώς και θέματα όπως, οι αθλητικές εγκαταστάσεις και η βελτίωση τους και οικονομικής φύσεως.

Ο υπουργός, που διακρίνεται για τα θερμά αισθήματα του για τον Α.Ο.Κ., άκουσε με προσοχή τους εκπροσώπους της Π.Α.Ε., τους συνεχάρη για την πολύ σημαντική προσπάθεια που καταβάλουν τα τελευταία έτη και για τη δυναμική που ανέπτυξε η ομάδα ποδοσφαίρου, ενώ σημείωσε ότι η προοπτική είναι ακόμα μεγαλύτερη. Εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στους διοικούντες και δήλωσε τα εξής: «Έχω υποχρέωση να είμαι ακόμα πιο κοντά στον Α.Ο.Κ. και στην προσπάθεια που καταβάλλεται, αφού η ομάδα μας μπορεί, αξίζει και πρέπει να πάει πιο ψηλά. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι, με όλες τις δυνάμεις μου, θα είμαι δίπλα στον Α.Ο.Κ. και να θεωρείται κάτι περισσότερο από δεδομένη η στήριξη μου. Ο Α.Ο.Κ. εκφράζει όλο το Νομό Καβάλας και ο καθένας, από τη δική του πλευρά, οφείλει να είναι δίπλα του».

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι μέτοχοι της Π.Α.Ε., Σωτήρης Δεληκάρης, Αντώνης Αντωνίου, Αντώνης Κατσαμακίδης, ο προπονητής, Παύλος Δερμιτζάκης και ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου, Πέτρος Πετρόπουλος, που ευχαρίστησαν τον υπουργό για την ανταπόκριση. Ο Σ. Δεληκάρης έκανε δώρο τη φανέλα της ομάδας στην οποία αναγράφεται το επίθετο του υπουργού.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.