-Ο Νότης Μηταράκης, υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής (δημιουργήσαμε και ξεχωριστό Υπουργείο για την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών) ενέκρινε χρηματοδότηση 405.000 ευρώ, ώστε ο Δήμος Καβάλας να προμηθευτεί εξοπλισμό για τις ανάγκες της δομής φιλοξενίας μεταναστών και της ευρύτερης περιοχής του Περιγιαλίου! Με τα χρήματα αυτά, ο Δήμος Καβάλας θα προμηθευτεί: ένα χλοοκοπτικό τρακτέρ, έναν εκσκαφέα φορτωτή, ένα φορτηγό ανατρεπόμενο, ένα πολυ-μηχάνημα τύπου miniloader και… ένα κλειστό σύστημα αερόβιας ζυμώσεως, για κομποστοποίηση στην πηγή!

-Μετά το wi-fi και τις άλλες υποδομές, η δομή θα αποκτήσει και μηχάνημα για κομποσοτοποίηση! Έχουν τέτοιο μηχάνημα στις Κρηνίδες, στον Αμυγδαλεώνα, στην Νέα Καρβάλη και στο Παληό; Αφού υπάρχουν χρήματα Θίοντορ, καρντάσι, γιατί δεν ζητάς από τον υπουργό, να κατασκευάσει μία καινούργια δομή φιλοξενίας για ασυνόδευτα παιδιά (ηλικίας δημοτικού σχολείου) και γυναίκες εκτός του αστικού ιστού της Καβάλας;

-Αν ο Νότης μπορεί να εγκρίνει 405.000 ευρώ, για να προμηθευτεί εξοπλισμό ο Δήμος Καβάλας, είμαι σίγουρος ότι θα εγκρίνει 2-3 εκατομμύρια, για να κατασκευαστεί η καινούργια δομή. Άλλωστε, τα χρήματα έρχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς την Ελλάδα, ως ενίσχυση για να παραμείνουν οι μετανάστες εδώ και να μην συνεχίσουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Τι να το κάνω, Θίοντορ, το χλοοκοπτικό τρακτέρ, τον εκσκαφέα και το ανατρεπόμενο φορτηγό, όταν το παλιό στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» έχει καταληφθεί από την δομή μεταναστών;

-Και κάτι ακόμα. Διεμήνυσε στον Νότη, ότι χορτάσαμε οι ιθαγενείς Καβαλιώτες από τα καθρεφτάκια. Ας ασχοληθεί και με τους Έλληνες που συνεχίζουν να μεταναστεύουν στο εξωτερικό και ερημώνουν χωριά και πόλεις στην περιφέρεια. Μακάρι να είχαν μηχάνημα κομποστοποίησης στο Χαλκερό!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.