Ο Ντίνος Κλειτσιώτης υπεραμύνθηκε της πολιτικής της συγκυβέρνησης Ν.Δ.-Πα.Σο.Κ.

0

Ήταν επιτακτική ανάγκη η πολιτική που εφαρμόστηκε τα τελευταία 2,5 χρόνια, περίπου, στην Ελλάδα, δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Νομού Καβάλας, με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, Ντίνος Κλειτσιώτης.

Το κράτος βρισκόταν σε βαθιά ύφεση, η οικονομία είχε ελλείμματα και η δημόσια διοίκηση έπασχε, είπε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το μεσημέρι της Τρίτης 13 Ιανουαρίου 2015, στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Εθνικής Αντίστασης.

Μέσα στο χρονικό διάστημα που η Νέα Δημοκρατία συγκυβέρνησε με το Πα.Σο.Κ., πρόσθεσε, οι βασικοί στόχοι ήταν να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωπαϊκή οικογένεια και να ομαλοποιηθεί η οικονομία της.

Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε πως πάρθηκαν μέτρα που πίκραναν πολύ κόσμο, αλλά σταθεροποίησαν την οικονομική κατάσταση. Η χώρα, σημείωσε, βρίσκεται σε καλύτερη θέση, αρχίζει να στηρίζεται στα πόδια της και μπορεί να διαπραγματευτεί καλύτερους όρους για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους.

Το δημόσιο χρέος είναι βιώσιμο και εφόσον η ελληνική πλευρά επιβάλλει τους όρους της στη διαπραγμάτευση (επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και σταθερό επιτόκιο), η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις ερχόμενες εθνικές εκλογές, θα μπορέσει να αποκαταστήσει τις αδικίες που έγιναν και να βάλει τη χώρα σε τροχιά ανάκαμψης.

Το 2013 και το 2014, ανέφερε ακόμα ο Ντίνος Κλειτσιώτης, τηρήθηκαν πιστά οι προϋπολογισμοί και οι στόχοι υλοποιήθηκαν στο ακέραιο. Εάν γίνει το ίδιο με τον προϋπολογισμό του 2015, η Ελλάδα θα ατενίσει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Η ανάκαμψη, υποστήριξε, θα στηριχτεί στον τουρισμό και στον πρωτογενή τομέα. Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, δήλωσε αισιόδοξος ότι η Νέα Δημοκρατία θα ανατρέψει το δημοσκοπικό προβάδισμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και ότι στην κυβέρνηση που θα σχηματιστεί (σ.σ. εξέφρασε την άποψη ότι η αυτοδυναμία δεν είναι εφικτή για το κόμμα που θα καταλάβει την 1η θέση), θα είναι ο βασικός κορμός.

Καταλήγοντας, ζήτησε από τους Καβαλιώτες και τις Καβαλιώτισσες να τον τιμήσουν, πάλι, με τη ψήφο τους, για να συνεχίσει την προσπάθεια διεκδίκησης λύσεων για τα προβλήματα του Νομού.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.