• «Υπάρχουν στρατόπεδα, στα οποία φιλοξενούνται πρόσφυγες, δομές φιλοξενίας, ή κέντρα υποδοχής, στα οποία γίνονται εργασίες, για τις οποίες δεν γνωρίζω τίποτα. Αν ζητήσω να πάω να μάθω, θα μου πουν ότι δεν είναι δική μου δουλειά, είναι θέμα του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, που εποπτεύει τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.
  • Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, είναι ελεύθερος να πηγαίνει στη συνοριακή γραμμή Ελλάδας-Τουρκίας στον ποταμό Έβρο, αλλά όχι να εισέλθει σε στρατόπεδο που λειτουργεί δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών!
  • Για ποια Ίμια και γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο μιλάμε, καρντάσια, όταν ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας χρειάζεται άδεια από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, για να επισκεφτεί ένα στρατόπεδο, έστω και παλιό, του ελληνικού στρατού; Έγιναν και τα στρατόπεδα που λειτουργούν κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών «γκρίζες ζώνες»; Φαίνεται πως δεν τα έχουμε δει και ακούσει όλα ακόμα.
  • Προτείνω, Νίκο καρντάσι μου, να πάρεις μερικούς κομάντο, να βαφτείς με «παραλλαγή» στο πρόσωπο και μία νύχτα, χωρίς φεγγάρι, να κάνετε καταδρομική επίθεση στο «Ασημακοπούλου». Κι όταν ανακαταλάβετε το έδαφος, να υψώσετε και την ελληνική σημαία, γιατί από τότε που έπαψε να χρησιμοποιείται ως στρατόπεδο, εκτός από τον Δήμο Καβάλας, το διεκδικούν οι Μ.Κ.Ο. και ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, που είναι πιο ισχυρός από το ΝΑΤΟ!
  • Εξ’ ανατολάς περιμέναμε να γίνει η «απόβαση», αλλά τους «θύλακες» επί ελληνικού εδάφους δημιούργησαν οι Μ.Κ.Ο.! Δεν αποκλείεται να ακούσουμε, ότι οι δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών προστατεύονται από το διεθνές πολιτικό άσυλο. Δηλαδή, ελληνικό έδαφος, που παραχωρήθηκε, προσωρινά, για τη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης, έγινε άβατο για τους Έλληνες πολίτες!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.