Ο Μ. Σχοινάς μίλησε για την συμβολή της Ε.Ε. στην ανάπτυξη της Ελλάδας και της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ.

0

Για την συμβολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ανάπτυξη της Ελλάδας και ειδικότερα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, μίλησε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 στον αύλειο χώρο του αρχαιολογικού μουσείου Κομοτηνής, με την συμμετοχή πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών φορέων της Περιφέρειας.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο δήμαρχος Κομοτηνής, Γιάννης Γκαράνης, ενώ στην ομιλία του, ο περιφερειάρχης, Χρήστος Μέτιος, παρουσίασε τους βασικούς άξονες του σχεδίου της διοίκησης για την περιφερειακή ανάπτυξη, τα έργα και τις δράσεις του οποίου χρηματοδοτούν, στο μεγαλύτερο μέρος, τα ευρωπαϊκά διαρθρωτικά ταμεία. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικής πλακέτας στον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για το σημαντικό έργο που επιτελεί. Νωρίτερα, ο Μ. Σχοινάς και ο Χρ. Μέτιος είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση, κατά την οποία ο περιφερειάρχης πρόσφερε ως δώρο στο πολιτικό στέλεχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκδόσεις της Περιφέρειας και τοπικά προϊόντα.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.