-Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, δεν είχε κάνει καμία δημόσια δήλωση και τοποθέτηση για το ζήτημα της αδειοδότησης της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 1965, προκειμένου να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ώσπου, την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021, το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών απέρριψε την προσφυγή για την ακύρωση της γνωμοδότησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.). Αφού εξέφρασε την έκπληξη, την απορία και την απογοήτευση για την απόφαση του συμβουλίου των εφετών, δήλωσε ότι: «Η συμμετοχή του Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, ας αποτελέσει την απαρχή μιας νέας, ένδοξης πορείας, με στόχο την κορυφή. Εκεί, δηλαδή, που ανήκει ο Α.Ο.Κ.». Και καταλήγει: «Απευθύνω πρόσκληση στον Άλεξ Χαντιτάτζι να μην καμφθεί, να κάνει πράξη το όραμα και τις υποσχέσεις του και του χρόνου, όλοι μαζί, να πανηγυρίσουμε την άνοδο του αγαπημένου μας Α.Ο.Κ. στην Super League 2»!

-Πόσες φορές θα πανηγυρίσουμε, όλοι μαζί, την άνοδο του αγαπημένου μας Α.Ο.Κ. στην Super League 2; Ο Μ. Λαζαρίδης έχει εξαιρετική μνήμη και θυμάται πως ο Α.Ο.Κ., ήταν το σωματείο που εξασφάλισε πρώτο «μαθηματικά» την άνοδο στην Super League 2 και στους δύο ομίλους του πρωταθλήματος της Football League της περασμένης περιόδου (2020-2021). Και μάλιστα, τρεις αγωνιστικές ημέρες πριν από την λήξη του πρωταθλήματος! Ωστόσο, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, του στερούν την χαρά της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2, την οποία κέρδισε με το σπαθί του.

-Ο Μ. Λαζαρίδης θεωρεί δεδομένη την συμμετοχή του Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Είναι, μήπως, αυτό που επιθυμεί να δει; Θέλει να βλέπει τον Α.Ο.Κ. να «τραβάει τα πάνδεινα», τα οποία τράβηξε έως ότου καταφέρει να ανέλθει στην Football League, νικώντας εκτός έδρας την Ασπίδα Ξάνθης στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής κατηγορίας την περίοδο 2018-2019; Τότε, οι πιστοί και αγνοί φίλαθλοι πίστεψαν ότι, εκείνο είναι το τελευταίο παιχνίδι στην κατηγορία αυτή. Και ότι ο εφιάλτης τελείωσε!

-Λέει, δηλαδή, στους φιλάθλους αυτούς, ότι πρέπει να ξεχάσουν την κατάφωρη αδικία σε βάρος του Α.Ο.Κ., για δεύτερη φορά έπειτα από δέκα έτη και να κάνουμε, όλοι μαζί, μία νέα αρχή; Όταν ένας άνθρωπος βιάζεται δύο φορές και του λένε να συνεχίσει την ζωή του, ξεχνώντας τους βιασμούς, είναι σίγουρο ότι θα βιαστεί και τρίτη φορά! Κι αυτό, φίλτατε Μακάριε, δεν λέγεται λογική, αλλά διαστροφή! Ο Α.Ο.Κ. αποβλήθηκε από τις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ βρισκόταν στην Super League, ανήλθε στην Β΄ εθνική κατηγορία, μετά κόπων και βασάνων, αλλά βρέθηκε να αγωνίζεται στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία. Κι όταν ανήλθε, πάλι, στην Β΄ εθνική κατηγορία (Super League 2), τον στέλνουν να αγωνιστεί ξανά στην Γ΄ εθνική κατηγορία! Υπάρχει κάποιος, ο οποίος έχει «σώας τας φρένας», για να συμφωνήσει με το κάλεσμα του Μ. Λαζαρίδη, για την απαρχή μιας νέας, ένδοξης πορείας προς την κορυφή; Ο Αλέξανδρος Χαντιτάτζι, πάντως, δεν ήρθε στην Καβάλα, για να υλοποιήσει το όραμα του στην Γ΄ εθνική κατηγορία.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.