Ο Μ. Λαζαρίδης επισκέφτηκε χωριά στον Δήμο Νέστου

0

Σε συνέχεια των περιοδειών που κάνει στον Νομό και της διαρκούς επαφής με τους πολίτες, ο βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, επισκέφθηκε τη Νέα Καρυά, το Αγίασμα, την Κεραμωτή, τον Διπόταμο, το Ποντολίβαδο, την Πετροπηγή, την Πέρνη και τη Γραβούνα. Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, συζήτησε με τους κατοίκους τα προβλήματα, αλλά και για την προοπτική του τόπου τους, ενώ τους ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης σε όλα τα μείζονα ζητήματα της επικαιρότητας.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της πρόσφατης συνόδου κορυφής των Βρυξελλών και τα νέα δεδομένα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, στην έκτακτη οικονομική ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης από την πολιτεία, με σκοπό την κάλυψη επιτακτικών αναγκών εξαιτίας του covid-19, καθώς και στην ενίσχυση της ρευστότητας, λόγω της μείωσης των εσόδων από τα περιοριστικά μέτρα.

Επίσης, έκανε γνωστές τις κυβερνητικές δράσεις σχετικά με την αντιμετώπιση της ανεργίας, όπως η δυνατότητα αναστολής συμβάσεων εργασίας με καταβολή από το κράτος ειδικού βοηθήματος στους εργαζόμενους, το πρόγραμμα «Συν-Εργασία» που καλύπτει σημαντικό μέρος των απωλειών του εργαζόμενου για τις μέρες που δεν εργάζεται και το πρόγραμμα για τη δημιουργία 100.000 επιδοτούμενων θέσεων εργασίας, με επιδότηση για 6 μήνες του συνόλου των ασφαλιστικών εισφορών εργοδοτών και εργαζομένων.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.