Μετά από πρόσκληση από τον Χρυσόστομο (Μάκη) Παπαδόπουλο, ο επικεφαλής, στελέχη και φίλοι της δημοτικής κίνησης «Ο Τόπος της Ζωής μας», παραβρέθηκαν σε συνάντηση σε κεντρικό καφέ της Καβάλας. Η συζήτηση περιστράφηκε στις ανάγκες και τις προτεραιότητες των νέων, αλλά και στις δημοτικές εκλογές που θα γίνουν σε ένα έτος, στις οποίες η παράταξη θα δώσει πάλι το «παρών», με νέες δυνάμεις στο πλευρό της. Στον χαιρετισμό του ανέφερε: «Σήμερα σηματοδοτούμε την έναρξη ενός ακόμα αγώνα, έχοντας στην «πρώτη γραμμή» τους νέους αυτού του τόπου, τις ανάγκες τους, τις επιθυμίες τους, τις προτεραιότητές τους, την απόφασή τους να μείνουν εδώ. Αυτός ο δρόμος, μάς θέλει ενωμένους, δημιουργικούς και προ πάντων παρόντες, ώστε να πείσουμε τους συνδημότες μας να μας ακολουθήσουν και να μας εμπιστευτούν.

Μαζευτήκαμε εδώ, για να σηματοδοτήσουμε την νέα αρχή, που θα βασίζεται στην συνεργασία, στις νέες ιδέες και στο στοχευμένο πρόγραμμα, που θα δείχνει ότι «Ο Τόπος της Ζωής μας» είναι η μόνη εγγύηση μιας νέας αρχής για τον Δήμο Καβάλας. Ένα θα σας πω. Για να γίνει μία ομάδα πρωταθλήτρια, θα πρέπει να έχει νέους, δημιουργικούς και ακούραστους αθλητές, έμπειρο προπονητικό team και μία διοίκηση με «τον αέρα» του πρωταθλητή. Εμείς είμαστε αυτή η ομάδα. «Ο Τόπος της Ζωής μας».

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν προσωπικότητες του πολιτικού χώρου της Καβάλας, με σημαντική συνεισφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση: Γιώργος Καλαντζής, πρώην υπουργός, πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Μίμης Χριστοφιλογιάννης, πρώην βουλευτής, Λευτέρης Κωταΐδης, πρώην δήμαρχος Φιλίππων, Μένανδρος Μαρινάκης, πρώην δήμαρχος Κεραμωτής, πρώην πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Πογαρίδης, αφ. καθηγητής ψηφιακών και μικροϋπολογιστικών συστημάτων, Ιορδάνης Παπαντίδης, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Καβάλας Νέας Δημοκρατίας, Στέλλα Παπαδοπούλου, γραμματέας της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας Νέας Δημοκρατίας και άλλα τοπικά στελέχη του κόμματος. Μερικοί από τους νέους και τις νέες που παραβρέθηκαν και εντάσσονται στον συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής μας», είναι: Μαρίνα Αντωνιάδου (φοιτήτρια Πανεπιστημίου Μακεδονίας), Βαγγέλης Γιοβανάκης (καθηγητής φυσικής αγωγής), Αλέξανδρος Κανάρης (προπονητής τένις, φοιτητής), Σάββας Μαρκιανίδης (ιδιωτικός υπάλληλος), Γεωργία Παπαντίδου (αστυνομικός), Χρήστος Παναγιωτίδης (ιδιωτικός υπάλληλος), Χάρης Πογαρίδης (φοιτητής Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, καλλιτέχνης Ποντιακής μουσικής), Νίκος Φραντζεσκάκης (ελεύθερος επαγγελματίας) και πολλοί άλλοι από την γενιά των τριαντάρηδων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.